Westra Sveriges Basketbolldistriktsförbund

WBDF-nytt

2017-01-15
På Sportlovet finns chansen att få spela i Jr NBA och därmed möjligheten att gå vidare till slutspel mot de bästa lagen från Eastern Conference. Det finns nämligen några lediga platser inför omgång 2, men det som gäller är först till kvarn.

2017-01-13
På helgen är det full fart igen med utbildningar på Gothia Arena. Nedan ser ni en lista över anmälningsläget. Notera igen att det är olika starttider som gäller beroende på vilken grupp du är in. Välkommen!

2017-01-12
Westra har som distriktsförbund ansvaret för tävlingsverksamheten och en viktig del är att anpassa våra tävlingsformer och tävlingsbestämmelser så att de stödjer föreningarnas arbete med att Behålla och Utveckla.

2017-01-12
Glädjande nog så var det många föreningsledare som svarade på vårt upprop i december, om att det saknades distriktslagcoacher. Därmed kan vi genomföra verksamheten på samma sätt som de senaste säsongerna.

2017-01-09
Tyvärr har Lidbas meddelat att de drar ur sitt lag i Division 4 Herrar Västergötland.

3x3 Basket

Distriktslagverksamh...