Planerade utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Pilotutbildning Nivå 1 Utvecklingstränare

Nivå 1 utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den andra nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-08-14 - 2018-09-22 Plats: Idrottens Hus, Skanstull Mer information på kurssidan

Matchstatistikutbildning

Matchstatistikutbildning för att vara statistikförare i programmet FIBA Live Stats.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-09-18 Plats: Rotundan Borås SPH, Borås Mer information på kurssidan

Förbundsfunktionärsutbildning

Förbundsfunktionärsutbildningen ger licens för att vara tidtagare och sekreterare i serier med licenskrav på sekretariatet. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska delar.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-09-20 Plats: Visby Mer information på kurssidan

Matchstatistikutbildning

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-09-26 Plats: Visby Mer information på kurssidan

Förbundsfunktionärsutbildning

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-09-29 Plats: Eskilstuna Mer information på kurssidan

Introduktion Utvecklingstränare

Introduktion utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-09-30 Plats: Enskedehallen L, Stockholm Mer information på kurssidan

Matchstatistikutbildning

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-10-01 Plats: Norra Reals gymnasium Mer information på kurssidan

Steg 1 Domare

Kursen är en komprimerad variant av den Steg 1-utbildning som funnits sedan 2005. Den innehåller endast domardelen!
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-10-13 - 2018-10-14 Plats: Gothia Arena, Göteborg Mer information på kurssidan

Matchledare A

Matchledare A är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-10-13 Plats: Fryshuset, Stockholm Mer information på kurssidan

Förbundsfunktionärsutbildning

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-10-13 Plats: Östersund Mer information på kurssidan
Sida:   1  2