Planerade utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Matchledare A

Matchledare A är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare.
Kontaktperson: Dennis Wiedermann Datum: 2019-02-23 Plats: Sandeklevshallen, Göteborg Mer information på kurssidan

Matchledare B

Matchledare B är en delvis digital utbildning som utgör den andra nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2019-02-24 Plats: Tegs Centralskola, Umeå Mer information på kurssidan

Introduktion Utvecklingstränare

Introduktion utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare.
Kontaktperson: Dennis Wiedermann Datum: 2019-03-03 Plats: Åkeshov, Stockholm Mer information på kurssidan

Introduktion Utvecklingstränare

Kontaktperson: Dennis Wiedermann Datum: 2019-03-05 Plats: Mölndal Mer information på kurssidan

Matchledare A