Planerade utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Matchledare A

Introduktion utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-17 Plats: Nacka Sporthall, Stockholm Mer information på kurssidan

Matchledare A

Matchledare A är en delvis digital utbildning som utgör den första nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-17 Plats: Kronanhallen Mer information på kurssidan

Förbundsfunktionärsutbildning

Förbundsfunktionärsutbildningen ger licens för att vara tidtagare och sekreterare i serier med licenskrav på sekretariatet. Utbildningen innehåller både teoretiska och praktiska delar.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-17 Plats: Östersund Mer information på kurssidan

Matchledare A

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-18 Plats: Fryshuset, Stockholm Mer information på kurssidan

Matchledare A

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-24 Plats: Bollhuset, Eskilstuna Mer information på kurssidan

Steg 3 Domare

Steg 3 Domare är det femte och näst högsta steget av domarutbildning inom Svenska Basketbollförbundet.

Utbildningen vänder sig till dig som vill fortsätta utvecklas som domare och få behörighet att döma på en högre nivå.

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-24 - 2019-05-12 Plats: Stockholm Mer information på kurssidan

Introduktion Utvecklingstränare

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-25 Plats: Sporthallen Internationella Engelska Skolan, Huskvarna Mer information på kurssidan

Introduktion Utvecklingstränare

Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-11-29 Plats: Fryshuset, Stockholm Mer information på kurssidan

Matchledare B

Matchledare B är en delvis digital utbildning som utgör den andra nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för domare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-12-01 Plats: Porsöhallen, B-hallen Mer information på kurssidan

Nivå 1 Utvecklingstränare

Nivå 1 utvecklingstränare är en delvis digital utbildning som utgör den andra nivån i Svenska Basketbollförbundets utbildningsmodell för tränare.
Kontaktperson: Sara Dutina Datum: 2018-12-06 - 2019-02-24 Plats: Fryshuset, Stockholm Mer information på kurssidan
Sida:   1  2  3

Svenska Basketbollförbundet