Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

 wttc2018  pingis 417

Pingisnytt

Först spelade de till sig USM-guldet i dubbel i pojkar 13, sedan möttes de i finalen i singel. Kanske var Pingisiadvinnaren Dennis Larsson favorit, men Alve Sjövold vann, 4–3.
 
Väl mött till tre dagars intensivt spel bland unga talanger i Eskilstuna. 20-22 april avgörs Ungdoms-SM tillsammans med Para U- och JSM. Men 15-åringarna är inte först ut.
 
Matilda Ekholm/Georgina Pota gick till sin första final i årets fjärde försök på världstouren. Men slutsegern får vänta. I Croatia Open i Zagreb vann Hashimoto/Sato med 3–1.
 
Matilda fick ge sig för Georgina Pota. Svenskettans 3–2-ledning resulterade i 3–4 efter 11–13, 11–13. Matildas kompensation för det: avancemang till dubbelfinalen – med Pota.
 
Fredagen den 13:e blir en intressant dag i Zagreb för Matilda Ekholm. Inom två timmar spelar hon mot och med Georgina Pota. Först i singelns åttondel, sedan i dubbelkvarten.
 
Det blir dussinet fullt av svenska spelare i Croatia Open, årets fjärde ITTF Challenge-tävling 10-14 april. Åtta är manliga och fyra är kvinnliga, bland dem Matilda Ekholm.
 
Dramatiken var på högsta nivå när Borussia Düsseldorf gick till final i Champions League ännu en gång. Bollräkning fick avgöra de två semifinalerna mot Ochsenhausen.
 
Säsongens toppman i Pingisligan vann fyra matcher innan det tog stopp i åttondelen i Slovenia Open. Viktor Brodd ledde med 3–2 men taiwanesen Chiang Hung-Chieh vann med 4–3.
 
Efter Spanish Open kom Slovenia Open på ITTF Challenge. I Otocec representeras Sverige av åtta herrar och en dam. Sex av dem är inne i huvudturneringen i singel.

Aktuellt

Mats Årjes är ordförande i skidförbundet och vd för skidanläggningsföretaget Skistar. Han valdes med röstsiffrorna 23-19. Den andra kandidaten var SOK:s vice ordförande Per Pa...
 
Med mindre än två veckor kvar till Bordtennis-VM i Halmstad mätte Sveriges riksdagspartier under tisdagskvällen (17 april) krafterna vid pingisbordet i Partikampen.
 
Den 25 maj träder EU:s nya dataskyddsförordning GDPR i kraft. För idrottsrörelsen innebär detta en mängd åtaganden för att nå målet om en enhetlig behandling av personuppgifte...
 
Föreningar - se hit! Vill ni verka för konkreta tillgänglighetsanpassningar av era lokaler? Vill ni ge fler möjlighet till fysisk akivitet?
 
I samband med World Table Tennis Day har vi genomfört en fototävling som avgjordes av er röst! Segrande bild kom från Boo KFUM IA - stort grattis!
 
För alla svenska veteraner som ska till Las Vegas (och er andra också) och spela Veteran-VM i sommar finns det nu en ny snygg kollektion att beställa om så önskas.
 
Med bara en dryg vecka kvar till Bordtennis-VM i Halmstad slår Sveriges Riksdag ett slag för pingisen och tävlar i Partikampen. Bland andra Anders Ygeman (S) och finansmarknad...
 
Svenska Bordtennisförbundet inleder nu ett samarbete med Sports Heart, Sports Heart arbetar för alla barns rätt till idrott och hälsa genom sitt årliga Camp med 12 olika idrot...
 
Tävlingsledare? Ungdom 2-tränare? Nu finns flera planerade utbildningar publicerade för webbanmälan. Välkommen med din anmälan!
 
Ta chansen och sök Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrottsstipendium senast 2 maj 2018.

Pingis i media

Förening/Förbund

PingisPlay

 

Liverapportering

Evenemang

 USM logotyp

Ungdom och Para U-/J-SM
20-22 april, Eskilstuna

Tävlingsinformation
Inbjudan
Arrangörens hemsida

Resultat

 Dataranking

Länkar

Webbshopstiga

RIG
koping
Hello Sweden

 

Sports heart

SRB
sporrong

 

 Allt i transport

Framåt för fler i rörelse

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info