Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

   4 2016

Pingisnytt

22-26 februari så spelas Safirs Internationella tävling i Örebro. Tävlingen är även en del av ITTF Junior Circuit och kallas då Swedish Junior ad Cadet Open.
 
Nästa tävling ut på World Tour är Qatar Open som lockar ett väldigt starkt startfält. Tävlingen har förutom hela världseliten även lockat till sig åt svenska spelare. Tävlinge...
 
Ekholm och Pota kunde efter att ha räddat matchbollar i fjärde set ta hem det fe,te och avgörande setet och på så sätt vinna India Open!
 
I damernas Pingisliga A så klev Spårvägen och Mälarenergi fram och plockade fyra poäng denna helg med Halmstad kammade noll.
 
Semifinal i singelspelet efter att ha spelat sin livs pingis och dessutom final i dubbelklassen. Vilken tävling Matilda gör och än är det inte slut! Inlägget uppdateras löpand...
 
Herrarnas Pingisliga omgång 11 spelades klart under torsdagen (16/2). Warta och Kävlinge delade på poängen genom att spela 3-3.
 
Halmstad kunde igår (15 februari) besegra Kävlinge med 4-1 i en hängmatch från den 10:e omgången av herrarnas Pingisliga.
 
Matilda Ekholm kunde i finalen av Swiss Open besegra landslagskollegan Li Fen. Tävlingen spelades 10-12 februari i Lausanne.
 
Halmstad kunde för två veckor sedan överraskande nog vinna på hemmaplan mot franska Angers med 3-2. Returmötet slutade dock i förlust med 0-3 och cup-äventyret är slut.

Aktuellt

Svenska Bordtennisförbundet söker föreningsutvecklare med fokus mot rekryterings- och utvecklingsfrågor respektive anläggningsfrågor. Sista datum för ansökan är den 10 mars
 
Svenska bordtennisförbundet vill först och främst tacka för alla de svar som inkommit på remissen kring barn- och ungdomstävlande. Ett 40-tal föreningar, distrikt och pingisen...
 
SBTF har tilldelat Uppsala Nordeuropeiska mästerskapen för veteraner som kommer att gå av stapeln under september 2018.

 
Emil Andersson och Linus Karlsson tog idag (4 februari) hem priset som Årets lag på Svenska Parasportgalan.
 
Svenska bordtennisförbundet har glädjen att meddela att man har skrivit ett samarbetsavtal med Hello Sweden Promotion AB.
 
Var med och fira pingisens egen dag – den 6 april – och ta samtidigt chansen att visa upp pingisen med roliga och välkomnande aktiviteter! Tillsammans skapar vi genomslag – i ...
 
Sommaruniversiaden avgörs i Taipei 19-30 augusti 2017. Bordtennis är en av idrotterna i programmet.
 
Svenska Bordtennisförbundet erbjuder unga ledare 16-25 år att ansöka om ett stipendium som innebär möjligheten att utvecklas som bordtennisledare.
 
Den 18-19 mars 2017 går SM i parabordtennis (Senior) av stapeln i Sundsta Sporthall i Karlstad. Arrangör är Carlstad BTK.
 
Svenska Bordtennisförbundet önskar nomineringar till "Årets Förebild", för en person som under året 2016 stått ut extra som en förebild i bordtennisvärderingarnas anda.

Pingis i media

Förening/Förbund


Safirs internationella 22-26 februari
Swedish Open Junior and Cadet 2017
Webb-TV

Resultat


rch_Lankar

webbshop


  
 sponsorer    
 stiga 
 koping
Apcoa

SRB
sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info