Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

  OS-bloggen  pingiswebb puff för tidningen Pingis

Pingisnytt

Imorgon lördagen den 24:e september så startar Pingisligan för damer igen! Det är full omgång med fyra matcher följt av fyra matcher till i omgång två som också spelas under m...
 
World Tour tävlingen i Belgien fortsätter, idag med svenskar i åttondelsfinal i singel och kvartsfinal i dubbel.
 
Den 7-9 oktober så kommer Europe Youth Top-10 att spelas i Prag, Tjeckien. Truls Möregårdh, Eslövs AI, är enda svensk kvalificerad för tävlingen.
 
Idag torsdag den 22 september så startar huvudturneringen av Belgium Open som spelas i De Haan, 20-24 september.
 
Hela nio svenska herrar är på plats i De Haan, Belgien, för att tävla för Sverige i Belgium Open med igår onsdag 20 september.
 
På Paralympics lagtävling för herrar i klass 6-8 så förlorade Sverige finalen mot Ukraina med 0-2.
 
Den första omgången av herrarnas Pingisliga är nu färdigspelad och omgången bjöd på fyra matcher. Läs nedan alla resultat från den första omgången.
 
Efter en rysarmatch i semifinalen mot Kina på Paralympics så segrade Sverige genom Linus Karlsson och Emil Andersson! Final i lagtävlingen i klass 6-8!
 
Idag torsdagen den 15:e september så startar Pingisligan för herrar igen! Det är full omgång med fyra matcher och all matcherna startar samtidigt, klockan 18.30.

Aktuellt

Svenska Bordtennisförbundet har inför säsongen 2016/2017 beslutat om ny inriktning för Bästa 4:an, där de största förändringarna är att distrikts- och regionsaktiviteterna stä...
 
Läs förbundskapten Marcus Sjöbergs rapport från OS i Rio.
 
Veteran-SM spelas 26-29 januari 2017 i Karlskrona med Lyckeby BTK som arrangör.
 
Marcus Sjöberg slutar som förbundskapten på Svenska Bordtennisförbundet efter över fyra år som först förbundskapten för herrjuniorerna och sedan för herrseniorerna.
 
Svenska Bordtennisförbundet befinner sig nu i en spännande period. I detta läge söker vi två förbundskaptener, en för damer och en för herrar.
 
Under onsdagen 14 september så spenderade Svenska bordtennisförbundets personal en heldag tillsammans med Urban Gavellin, utbildare på folkuniversitetet, som ledde en ”skrivar...
 
Föreningar och distrikt kan ansöka om att få arrangera SM-tävlingar och Riks Top-12 spelåret 2017-2018. Sista ansökningsdatum är 25 september.
 
Den sista lördagen i augusti så samlades Svenska Bordtennisförbundets all personal och hela förbundsstyrelsen för en uppstartsträff i Malmö.
 
Inför säsongen 2016/2017 har nya regler antagits med syftet att förenkla för spelare med utländskt medborgarskap att börja med bordtennis i förening.
 
Svenska Bordtennisförbundet har till säsongen 2016/17 infört en ny struktur för Rikslägerverksamheten. Här presenteras datum och lägerorter för säsongen.

Pingis i media

Förening/Förbund

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info