Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

 wttc2018  puff 1 2017

Pingisnytt

Idag (29 juni) så är det slutspelsdags i alla singelklasser. Den första klassen startar klockan 09.00 och det kommer sedan spelas match efter match fram till klockan 20.00 ell...
 
T2Apac är den nya proffsligan i bordtennis som spelas i Malaysia. Nytt spelsystem, mixade lag och tre svenskar med i hetluften.
 
Denna den andra tävlingsdagen på Veteran-Em har fyllts med dubbelmatcher i alla klasser förutom i 40-årsklassen som spelat både singel först och sedan dubbel.
 
Idag (26 juni) så startade Veteran-EM i Helsingborg och spelet är i fullt gång på alla 87 tävlingsbord.
 
Idag söndagen 25 juni så invigdes Veteran-EM i Helsingborg. Tävlingen som lockar 2100 deltagare från hela Europa är i startgroparna för morgondagens tävlingsstart. Tävlingen s...
 
Jon Persson och Kristian Karlsson avancerade till semifinal på China Open efter att ha vunnit via Walkover över Ma Long och Zhang Jike i kvartsfinalen. I semifinalen blev dock...
 
Jon Persson och Kristian Karlsson representerar Sverige i Seamaster 2017 ITTF World Tour Platinum, China Open, och det går bra för de två svenskarna.
 
Seamaster 2017 ITTF World Tour Platinum, China Open startar imorgon med kvalspel följt av att huvudturnerning startar på torsdag 22 juni. Tävlingen pågår mellan 20-25 juni.
 
Seamaster 2017 ITTF World Tour Platinum, LION Japan Open startar idag med kvalspel. Kvalspelet pågår till och med på fredag då huvudturneringen startar. Tre svenskar är på pla...

Aktuellt

Ansökan om att få arrangera Riks Top 48 eller någon av fyra SM-tävlingar spelåret 2018-2019 skall göras senast 15 september.
 
Svenska Bordtennisförbundets styrelse och personal hälsar alla pingisspelare en glad midsommar!
 
Upplands-Bro kommunfullmäktige beslutade tisdagen den 21 juni att godkänna ett förslag på fullstor sporthall anpassad för pingis.
 
Till hösten arrangeras det två tävlingsledarkurser i landet.
 
Att VM ska spelas i Halmstad nästa år har inte undgått någon bordtennisintresserad. I samband med VM i Düsselldorf tecknades det kommersiella avtalet mellan ITTF och SBTF.
 
Tyvärr kommer den planerade Ungdom 2 kursen 3-6 augusti att ställas in pga. för få anmälningar. Förhoppningsvis kommer kursen att ges senare i höst eller under våren 2018 istä...
 
I samband med avslutningen på VM i Düsseldorf så lämnades ”stafettpinnen” för arrangörskapet och värdskapet över till Sverige och Halmstad.
 
Den 3-4 juni genomfördes Ungdom 1-instruktörskurs i Eslöv med Skånes Bordtennisförbund som arrangör. Här följer en kort rapport.
 
Världsmästerskapen i Düsseldorf är nu avslutat och nästa gång så är det Halmstad och Sverige som står som värd för Världsmästerskapen.
 
Under VM är det brukligt med många möten och flera kongresser här följer en kort information från tre av dessa.

Pingis i media

Förening/Förbund

 
 

Veteran-EM i Helsingborg
26 juni- 1 juli

Hemsida
Deltagare
Lottning och resultat
Facebookgrupp

rch_Lankar

webbshop


  
 sponsorer    
 stiga 
 koping
Apcoa

SRB
sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info