Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

 wttc2018  puff 2 2017

Pingisnytt

Idag (söndag) så spelar Matilda Ekholm final i damdubbel tillsammans med ungerskan Georgina Pota i Bulgaria Open. Matchtid uppdaterad.
 
Seamaster 2017 ITTF World Tour, Asarel Bulgaria Open spelas 15-20 augusti i Panagyurishte. Nio svenskar är på plats och representerar Sverige. Inlägget uppdateras med resultat...
 
Den svenska EM-truppen för Paralandslaget i Bordtennis till PARA-EM i Lasko, Slovenien (26 september-5 oktober) är nu uttagen av förbundskapten Daniel Ellermann.
 
Den svenska EM-truppen för herrar är nu uttagen av förbundskapten Peter Blomquist. Kristian Karlsson, Mattias Karlsson, Pär Gerell, Anton Källberg och Jon Persson blir de fem ...
 
UEM 2017 i Portugal är färdigspelat och det svenska ungdomslandslaget åker hem med sex medaljer från mästerskapet. 1 Guld, 2 Silver och 3 brons.
 
När lördagens spel nu är avslutat på UEM i Portugal kan man konstatera att Sverige har plockat hem sex medaljer på detta UEM. Vilken valör det blir är dock ännu inte klargjort...

Aktuellt

Svenska Bordtennisförbundet söker en idrottskonsulent/administratör med fokus på bl.a. föreningsfrågor. Sista datum för ansökan är den 27:e augusti.
 
Aktuellt ansökningsfönster för Idrottslyftet är öppet till den 31 augusti. Ta chansen att ansöka om utvecklande projekt för hösten!
 
Till hösten arrangeras det två tävlingsledarkurser i landet.
 
Pridetåget i Stockholm – lördag den 5 augusti 2017 Anmäl ditt förbund eller förening till This is a mailto link om ni vill gå tillsammans med svensk idrott.
 
Mer än 1000 barn, unga och vuxna kom till Idrottens dag i Almedalen för att testa idrotter, igår 5 juli.
 
2100 deltagare spelade 7500 matcher på 87 bord och använde 3000 bordtennisbollar. Det är mycket imponerande kuriosa.
 
Ansökan om att få arrangera Riks Top 48 eller någon av fyra SM-tävlingar spelåret 2018-2019 skall göras senast 15 september.
 
Svenska Bordtennisförbundets styrelse och personal hälsar alla pingisspelare en glad midsommar!
 
Upplands-Bro kommunfullmäktige beslutade tisdagen den 21 juni att godkänna ett förslag på fullstor sporthall anpassad för pingis.
 
Att VM ska spelas i Halmstad nästa år har inte undgått någon bordtennisintresserad. I samband med VM i Düsselldorf tecknades det kommersiella avtalet mellan ITTF och SBTF.

Pingis i media

Förening/Förbund

 
 

rch_Lankar

webbshop


  
 sponsorer    
 stiga 
 koping
Hello Sweden

SRB
sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info