Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

 wttc2018  puff 1 2017

Pingisnytt

Idag (22 maj) klockan 11.45 spelar Sveriges VM-lag för herrar landskamp mot England i Halmstads teater, Halmstad.
 
Främsta ungdomsklubb 2017 i Mats Bandstigens minne efter sammanlagt bästa resultat på lag-SM, JSM och USM gick till Halmstad BTK.
 
2017 års Junior-SM som arrangerats av Södertälje BTK och Svenska Bordtennisförbundet är nu avlutat och samtliga mästare och medaljörer är korade. Inlägget kommer att uppdatera...
 
Först jublade Tobias Andersson och Daniel Gustafsson högt i Bratislava. Sedan hamnade Emil Andersson och Linus Karlsson i samma glädjeyra. Två blågula paraguld – grattis!
 
Sveriges klass 9-duo Andersson och Gustafsson släppte inte ens fram Tyskland i Para-VM: 2–0 för fjärde matchen i rad, nu i semin. Det innebär två finaler med Sverige.
 
Klass 8:orna Andersson och Karlsson semifinalslog svåra Frankrike med 2–1 i VM och efter åtta månaders väntan blir det nu en repris på Paralympicfinalen. Revansch på Ukraina?
 
Junior-SM spelas 19-21 maj i Västergård Arena, Södertälje av Södertälje BTK och Svenska Bordtennisförbundet
 
Det är medaljkänningar rakt igenom för svensklagen i Para-VM i Bratislava. Två av tre har redan säkrat bronsen. Efter två dagar av fyra har de blågula åtta segrar i rad.
 
Det är knappt två veckor kvar till VM i Düsseldorf. På plats i Sofielunds idrottshall hallen i den halvslitna före detta industrilokalen men klassiska bordtennishallen finner ...

Aktuellt

Riksidrottsförbundets (RIM) stämma 19-21 maj är avslutad. Det är idrottens högsta beslutande organ och hålls vartannat år
 
För dig som är intresserad av att vidareutbilda dig som tränare och gå SBTF:s utbildning Ungdom 2 kommer en kurs att genomföras 3-6 augusti i Köping.
 
Idag den 15 maj presenterar vi Ebba Wengström som ny föreningsutvecklare hos Svenska Bordtennisförbundet.
 
På Ungdoms-SM i Eslöv delade Svenska Bordtennisförbundet ut pris till årets Unga ledare inom svensk bordtennis. Årets stipendiater blev Joel Svensson och Oskar Friberg-Jacobss...
 
Vid Förbundsmötet i Falkenberg 9 april 2017 antogs ett nytt Måldokument för Svensk Bordtennis mot år 2022. Läs det i sin helhet här.
 
Vid förbundsmötet i Falkenberg fattades flera beslut som påverkar nästa säsong.
 
Vid förbundsmötet i Falkenberg delades flera priser och förtjänsttecken ut för olika prestationer och engagemang.
 
Svenska Bordtennisförbundets förbundsmöteshelg 2017 i Falkenberg är avslutad. Här följer en sammanfattning av helgens beslut.
 
Förbundsmöteshelgen i Falkenberg har rullat igång och viktiga frågor avlöser varandra. Hittills har bland annat Måldokument 2017-2022, barn- och ungdomars tävlande och det eko...
 
Torsdag 6 april firar vi World Table Tennis Day - var med ni också! Läs mer här för att se hur man delta och visa upp sin aktivitet!

Pingis i media

Förening/Förbund

 
 

Lag-VM (para) i Bratislava

17-20 maj

VM:s officiella hemsida

ITTF Para-sida

Junior-SM, Södertälje
19-21 maj 2017rch_Lankar

webbshop


  
 sponsorer    
 stiga 
 koping
Apcoa

SRB
sporrong

Postadress:
Svenska Bordtennisförbundet
Köping Arena
731 85 Köping

Besöksadress:
Badvägen 4
731 85 Köping

Kontakt:
Tel: 08-562 78 120
E-post: This is a mailto link

Se all info