Wästgöta-Dahls Bouleförbund

Hjärtligt välkomna till Wästgöta-Dahls bouleförbunds hemsida. Distriktet består av 38 bouleklubbar fördelade på ett långsmalt distrikt: Grodan Boule från Åmål i norr till Kinds Boulesällskap från Svenljunga i söder.

Distriktets och hemsidans ansvariga är ordförande Herman Thorell och den av årsmötet utsedda styrelsen, med mål att arbeta för boulesportens bästa i vårt distrikt, med de medel och metoder som behövs.

Jag som är redaktör här på hemsidan heter Bertil Tunje. Mitt mål är att på så många sätt visa upp den rika tävlingsverksamhet vi har i distriktet, men också informera distriktets boulespelare och andra intresserade av vad som är på gång. Kom gärna med synpunkter, idéer och kritik. Det är med gemensam utveckling vi når det bästa resultatet!

Mvh Bertil Tunje, redaktör Wästgöta-Dahls hemsida!

Nyheter från WDBF

2016-06-12
Årets DM spelades i Lidköping 3-6 juni

2016-05-09
Svenska Bouleförbundet vill ha vår hjälp

2016-03-03
Serieindelning samt information om antal klubbmöten vid respektive sammandrag

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Helena Ojala, Bodagatan 46