Wästgöta-Dahls Bouleförbund

Hjärtligt välkomna till Wästgöta-Dahls bouleförbunds hemsida. Distriktet består av 38 bouleklubbar fördelade på ett långsmalt distrikt: Grodan Boule från Åmål i norr till Kinds Boulesällskap från Svenljunga i söder.

Distriktets och hemsidans ansvariga är ordförande Herman Thorell och den av årsmötet utsedda styrelsen, med mål att arbeta för boulesportens bästa i vårt distrikt, med de medel och metoder som behövs.

Jag som är redaktör här på hemsidan heter Bertil Tunje. Mitt mål är att på så många sätt visa upp den rika tävlingsverksamhet vi har i distriktet, men också informera distriktets boulespelare och andra intresserade av vad som är på gång. Kom gärna med synpunkter, idéer och kritik. Det är med gemensam utveckling vi når det bästa resultatet!

Mvh Bertil Tunje, redaktör Wästgöta-Dahls hemsida!

Nyheter från WDBF

2016-09-25
Grundomgången för Svenska Cupen V65 spelades i Borås Boulehall lördag/söndag 24-25 september.

2016-09-25
Så har sommaren passerat (även om värmen klamrar sig kvar), vi närmar oss en ny höst och början på boulens inomhussäsong. Med det följer också en rad viktiga datum att hålla koll på.

2016-09-22
Årets upplägg blir lite annorlunda och kommer innehålla såväl konferens, boulespel och middag. Dessutom finns det ingen begränsning i deltagarantal, så klicka dig vidare och dra ihop ett skönt gäng från din klubb.

Nu är det hög tid att börja planera för 2017 års tävlingsverksamhet

2016-09-11
I mycket vackert sensommarväder avverkades det andra sammandraget för veteranerna på Kronängs arena på Gässlösa i Borås lördagen den 10 september.

2016-09-09

2016-08-15
Här kan du se en sammanfattning av WDBF-klubbarnas resultat efter andra sammandraget

2016-06-15
Hej på er igen. Hoppas att ni alla njuter av sommaren, även om den bjuder på lite svängigt väder. Boule kan man ju alltid spela, även om det är trevligast när solen skiner.

2016-06-12
Årets DM spelades i Lidköping 3-6 juni

2016-05-09
Svenska Bouleförbundet vill ha vår hjälp

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Helena Ojala, Bodagatan 46