Hoppa till sidans innehåll

Wästgöta-Dahls Bouleförbund

Hjärtligt välkomna till Wästgöta-Dahls bouleförbunds hemsida. Distriktet består av 38 bouleklubbar fördelade på ett långsmalt distrikt: Grodan Boule från Åmål i norr till Kinds Boulesällskap från Svenljunga i söder.

Distriktets och hemsidans ansvariga är ordförande Herman Thorell och den av årsmötet utsedda styrelsen, med mål att arbeta för boulesportens bästa i vårt distrikt, med de medel och metoder som behövs.

Jag som är redaktör här på hemsidan heter Bertil Tunje. Mitt mål är att på så många sätt visa upp den rika tävlingsverksamhet vi har i distriktet, men också informera distriktets boulespelare och andra intresserade av vad som är på gång. Kom gärna med synpunkter, idéer och kritik. Det är med gemensam utveckling vi når det bästa resultatet!

Mvh Bertil Tunje, redaktör Wästgöta-Dahls hemsida!

 

Nyheter från WDBF

2017-04-21
TK har beslutat om hur serieindelningen ser ut i år. Här kan du läsa ordf Hermans information om seriespelet samt se serieindelningen.
 
2017-03-23
Onsdagen den 22 mars deltog 40 röstberättigade delegater vid årets årsmöte på Södermalms IP i Skövde
 
2017-02-14
Under helgen 11-12 februari spelades årets DM i Mxt i Tibros trevliga boulehall. BON tog storslam, genom att vinna båda klasserna
 
2016-12-22
I aktivitetskalendern hittar Du nu 2017 års händelser i WDBF. Vissa aktiviteter kommer att kompletteras senare med plats, arrangör m.m.

Är WDBF Sveriges ledande bouledistrikt? Välkommen hit hur som helst!

Postadress:
Wästgöta-Dahls Bouleförbund
Helena Ojala, Bodagatan 46
507 42 Borås

Kontakt:
Tel: 070-2204762
E-post: This is a mailto link

Se all info