Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

www.dugout.se

SBSF lanserade i början av januari en ny extern hemsida: www.dugout.se. Hemsidan riktar sig till alla som har ett intresse och ett engagemang i svensk baseboll och softboll. Här finns nyheter och artiklar om förbundets verksamhet och framgångar.

baseboll-softboll.se kommer att finnas kvar, men kommer utvecklas mer åt intern förbundsverksamhet med nyheter och information om regelverk, policies, organisation och så vidare. Det blir således mer av ett intranät för att hålla ihop och driva runt förbundets verksamhet.

SBSF Nyhetsarkiv

2018-02-14
Med föreläsare från CEBs Scorer Commision kommer vi att hålla en protokollförarutbildning för de som vill fördjupa sig och utvidga sina kunskaper i protokollförning.

2018-01-18
Efter önskemål från Elitserieklubbarna och Domargruppen har TK beslutat att återinföra Domarcupen 2018. Denna turnering spelades tidigare i Karlskoga och var tänkt som en chans för intresserade klubbar att få känna på matchspel inför säsongen.

2018-01-12
Svenska Softboll och Basebollförbundet i samarbete med Skövde Saints BSK och Södra Baseboll och Softbolldistriktet bjuder in till en softboll- och basebollcamp i Arena Skövde söndagen 18:e februari mellan 11.00-17.00.

2018-01-11
SBSF lanserar idag en ny extern hemsida: www.dugout.se. Hemsidan riktar sig till alla som har ett intresse och ett engagemang i svensk baseboll och softboll. Här finns nyheter och artiklar om förbundets verksamhet och framgångar.

2018-01-09
Det är 10 minusgrader utomhus. Ett täckande snölager ligger över bygden i Smedjebacken. Det är vinter – men i Barken Arena passar ett stort gäng engagerade ungdomsspelare i åldrarna 7-13 år på att träna och spela baseboll!

2017-12-29
Förbundets första ordförande Willy Wåhlin avled den 6 december i sitt hem i Californien. Även Jerry Kindall, tidigare förbundskapten, avled under julhelgen.

2017-12-22
Sverige kommer att representeras av två föreningar, Sölvesborg och Sundbyberg.

Förbundsnytt

Inför EM 2017

Nyheter från förenin...

Nyhet från Malmö Baseboll & Softboll Klubb
Inomhusträning 2018 är i full gång
Nyhet från Nyköping Knights Baseboll
Årsmöte
Prova på! Sportlovsaktivitet.
Inget svenskt softbollag i Europacuper
Nyhet från Stockholms BSK - SM-Guld 2015
Handlingar till årsmötet
Nyhet från Söder softboll
Lyckad Inomhus-SM
Lugnt årsmöte för Skövde Saints
Nyhet från Enskede BG BBK - Baseboll och Softboll
Ny hemsida - Under Construction
Nyhet från Enskede BG BBK - Baseboll och Softboll
Årsmöte 2018
SM-silver inomhus för Saints

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60 contact-follow-twitter-60x60

Idrottslyftet

Utrustning

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig!

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!

LEVERANTÖRER OCH SPONSORER

MLB.com