SBSF Info - Svenska Baseboll och Softboll Förbundet

SBSF Info

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet (SBSF) bildades den 25 mars 1956, och omfattar 50 föreningar slutna till åtta specialidrottsdistriktsförbund (SDF).

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet har till uppgift att främja och administrera idrotterna baseboll och softboll i Sverige på sådant sätt att den står i överensstämmelse med idrottsrörelsens verksamhetsidé, samt att företräda dessa idrotter i utlandet.

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet med specialidrottsdistriktsförbund (SDF) och medlemsföreningar skall aktivt verka för en dopingfri idrott.

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet är anslutet till Sveriges Riksidrottsförbund (RF), Sveriges Olympiska Kommitté  (SOK), samt till de internationella förbunden International Baseball Federation  (IBAF), International Softball Federation (ISF), Confederation of European Baseball  (CEB), och European Softball Federation (ESF).

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet har därutöver samarbete med andra internationella organisationer, däribland Major League Baseball International  (MLBI) och Little League.

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet är indelat i fyra specialidrottsdistriktsförbund (SDF). Dessa är Norra BSF, Mellersta BSF, Stockholms BSF och Södra BSF.

Uppdaterad: 12 DEC 2016 11:06

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60 contact-follow-twitter-60x60

Idrottslyftet

Utrustning

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig!

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!

www.swedishbirchbats.com

MLB.com