Stockholms Svenska Amerikansk FF

STAFF - Stockholmsförbundet

2015-08-28
Den 13 september arrangeras för första gången Velothon Stockholm (www.velothon-stockholm.se)– ett cykellopp för både proffs och motionärer. Start/mål ligger på Gärdet och cyklisterna kommer ta en rutt söder ut till Nynäshamn och tillbaka.

2015-08-11
Gör som Björn Nittmo – den första svenska spelaren som spelade en hel säsong i NFL - studera på high school! Se filmen här och delta i amerikanska ambassadens tävling om ett utbytes år i USA!

2015-06-16
Tyvärr har vi väldigt få lag anmälda i U11-serien. Vi vill därför höra oss för med alla klubbar därute om ni har intresse av att spela med ett sammanslaget lag med andra föreningar.

2015-04-07
På måndagen den 13 april arrangerar STAFF tillsammans med Mean Machines sjukvårdsgrupp en sjukvårdsutbildning för alla intresserade; coacher, lagledare, mfl. Kursen går igenom de vanligaste skadorna inom amerikansk fotboll och hur de ska omhändertas.

2015-03-01
Kallelse till Förbundsmöte Kallade: MSAFF, NSAFF, SSAFF, STAFF och VSAFF

2015-02-02
Se nedan för kompletterande handlingar till STAFF:s årsmöte

2015-01-22
Under veckan har vi fått reda på att den planerade båtresan inte kan genomföras eftersom båten tagits ur drift och att inga andra möjligheter att tura över Östersjön står till buds förrän i mitten eller slutet av mars.

2014-12-10
Den 7 februari 2015 kallar STAFF till årsmöte. Förutom distriktets årsmöte kommer även ges möjlighet till diskussion och erfarenhetsutbyte mellan alla föreningar. Uppdatering: Nedan följer valberedningens förslag.

2014-10-27
Till minne av Ivar Knås Ankarstig startades i våras en minnesfond. Syftet är att ungdomar i behov av ekonomisk hjälp för att syssla med amerikansk fotboll kan bidrag från fonden. Höstens ansökningsperiod är nu öppen!

2014-10-15
På lördag 18/10 spelas en säsongsavslutande mini-turnering på Bergshamra Arena. Det är Täby Flyers och Solna Chiefs som gemensamt bjudit in Karlskoga Wolves för en trelags-turnering, Capital Cup.

staff-logo-small-text

STAFF på Facebook

Gilla STAFF på Facebook

STAFF Distriktslag på Facebook