Följ denna sida

Följ sidan "Bissen Brainwalk: Många domare med i utmaningen "

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Bissen Brainwalk: Många domare med i utmaningen

2012-12-08 13:41

Bandyprofilen Mathias ”Bissen” Larssons insamling till Hjärnfonden växer. Bissen Brainwalk har förenat bandy-Sverige och det är inte bara spelare som är med i utmaningen. 15 bandydomare bidrar med 50 kronor till forskningen för varje elitmatch de dömer. - Vårt engagemang i BBW blir bara en naturlig handling om att hjälpa till för en god sak, säger elitdomaren Hasse Hellgren, som på bilden ses tillsammans med domarkollegan Lars Engström.

I nuläget är Håkan Sjösten, Lars Engström, Ulrik ”Bullen” Bergman, Jonas Jonsson, Thomas Persson, Christoffer ”Kotten” Johansson, Victor Björling, Jimmy Elwing, Micke Karlsson Uppsala, Roland Fager, Christoffer Aidesjö, Johan Tedbrant, Christoffer Eriksson, Mikael ”Grästorparn” Karlsson och Hasse Hellgren med i utmaningen.

- Men det kommer säkert trilla in flera. Vi domare är ju flockdjur, säger Hasse Hellgren och skrattar.

Läs mer på bissenbrainwalk.se >>

Uppdaterad: 2012-12-08 13:44
Skribent: Erik Jonsson

Svenska Cupen Ungdom