Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

  SBTF_facebook_banner  soc_2015_thumb puff415

Pingisnytt

TOP 16 är en en tävling med de 16 högst rankade spelarna i Europa som först i fyra grupper och sedan i slutspel gör upp om den prestigefyllda titeln. Tävlingen spelas i Gondom...
 
Förbundskapten Marcus Sjöberg har nu tagit ut den Svenska herrtruppen till världsmästerskapen i Kuala Lumpur, Malaysia, den 28 februari-6 mars. Världsmästerskapen är en lagtäv...
 
Under måndagskvällen så spelades den tolfte omgången av herrarnas Pingisliga. Full omgång och viktiga poäng fördelades med bara två omgångar kvar att spela av grundserien.
 
Under slutet av förra veckan så avgjordes Veteran-SM i Helsingborg med mängder av pingisspelande veteraner från hela landet. Läs om mästarna!
 
Thomas von Scheele har nu tagit ut den Svenska damtruppen till världsmästerskapen i Kuala Lumpur, Malaysia, den 28 februari-6 mars.
 
Just nu pågår en av de absolut största World Tour tävlingarna vi har inom vår sport nämligen German Open som spelas i Berlin. Sverige har åtta spelare med i startfältet.
 
Nu börjar serien dra ihop sig mot slutet och kamperna om platserna blir tätare för varje omgång. I denna omgång vässades kampen om slutspelsplatserna och en debutant fick vinn...
 
I fredags beslutades det att Veteran-VM i Alicante kommer att utöka sitt deltagarantal från redan rekordstora 4.400 deltagare till 4.600 deltagare
 
Hampus Söderlund som är rankad 196:a i världen var den svensk som lyckades bäst i Ungerska Öppna som avgjordes i helgen.

Aktuellt

SBTF90AR
Svenska Bordtennisförbundet presenterar program och anmälan för Konvent 2016 14-15 maj på Halmstad Teater i Halmstad!
 
igår onsdag så genomfördes ett kombinerat projekt och styrgruppsmöte inför Veteran-EM i Helsingborg 2017.
 
Lördagen 16 januari utbildades tre nya utbildningsledare i Boo KFUM:s rackethall, Stockholm.
 
Svenska Bordtennisförbundet presenterar Idrottslyftet 2016 med nytt styrdokument. Sista ansökningsdag till ansökningstillfälle 1 är den 8 januari!
 
Sedan i fredags utbildar sig 14 tränare i SISU Idrottsutbildarnas GTU 2 (Grundtränarutbildning 2) i Bergahallen, Eslöv.
 
Här kan du läsa Thomas Johanssons rapport från JVM i Frankrike 29/11-6/12 2015.
 
Anders Johansson, sportchef på Svenska Bordtennisförbundet sammanfattar år 2015 med en julhälsning nedan,
 
Ett led i Parabordtennisens inkludering i Svenska Bordtennisförbundet är att bättre informera om paraverksamheten. Här presenteras en broschyr som ger dig bättre koll!
 
Nu är det hög tid att anmäla din klass till Sveriges största skoltävling i bordtennis. Läs mer i inbjudan och gör er anmälan redan idag!
 
Till helgen arrangerar SBTF utbildning för nya utbildningsledare, i Aktivitetshuset, Mölndal.

Pingis i media

Förening/FörbundPingisligan damer söndag 7 februari klockan 10.00 och 11.00 
rch_Lankar

webbshop

 
  

 sponsorer    

 stiga 

 koping

 falkoping

 SRB

 sporrong