Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

         214 UngdomsEM

Pingisnytt

Första dagens spel vid UEM bjöd på tre svenska segrar och fem förluster. Herrjuniorerna var nära en vändning från 0-2 mot Kroatien.
 
Inga medaljer förra året men det finns flera chanser till att ändra på det i år när Ungdoms-EM drar igång i Italienska Riva del Garda fredagen den 11 juli.
 
Li Fen hade erövrat Europa med EM-guld och seger i Spanish Open, men i Japan och Asien nådde hon inte ända fram – inte den här gången: Feng Tianwei-Li Fen 4–1 i semifinalen.
 
Final, nej, Kristian Karlsson och Mattias Karlsson fick ge sig i Japan Open-semin mot Taiwans Chiang Hung-Chieh/Huang Sheng-Sheng som vann med 11–5, 7–11, 11–4, 13–11.
 
4–2 mot Mikhailova, Ryssland och 4–1 mot Fukuhara, Japan ledde Li Fen till semifinalen i Japan Open. Till semin gick även Karlsson/Karlsson efter 11–9 i skilje i kvarten.
 
Tre svenskar försvann i Japan Opens första omgång och Kristian Karlsson i andra. Men i åttondelen dyker Li Fen upp. Dessutom spelar Karlsson/Karlsson i dubbelkvarten.

Aktuellt

Ny spelform i Pingisligan herrar, fler till slutspel i Pingisligan damer, fortsatt spel med celluloidboll i lägre serienivåer.
 
Till säsongen 2015-2016 söker SBTF arrangörer till SM-tävlingar och Riks Top-12.
 
SBTF har sina landslag indelade i OS-, A- och B-landslag.
 
Lag-EM spelas 24-28 september i Portugal. Till det svenska damlaget finns en plats att kvala om.
 
Den 18-19 oktober blir det Pingiskonvent i Köping. Bland mycket annat kommer Olof Röhlander, talare och inspiratör och Stefan Olsson, sportchef i friidrottsförbundet, att före...
 
Nu släpps biljetterna till en av säsongens höjdpunkter - SOC i Eriksdalshallen. Under juli är det halva priset på samtliga biljetter.

Pingis i media

Förening/Förbund

 Ungdoms-EM

 Liverapportering

 Webb-TV
rch_Lankar

webbshop

 
  

 sponsorer    

 stiga 

 koping

 falkoping

 srb

 sporrong