Svenska Bordtennisförbundet

SBTF_facebook_banner Nanjing YOG 2014

Pingisnytt

Matilda Ekholm, Linda Bergström och Daniela Moskovits, som alla spelade för Sverige vid lag-VM, kompletteras med Li Fen till lag-EM i Portugal i slutet av september.

Elias Ranefur avslutade singelturneringen i Ungdoms-OS på bästa sätt. Han vann samtliga sina fyra matcher i B-slutspelet och slutade på 17:e plats. Nu väntar lagspelet.

Pär Gerell, Jens Lundquist, Kristian Karlsson och Jon Persson. Där har ni Sveriges herrlag som ska försöka ta medalj vid lag-EM i Portugal i september.

Det blir ingen åttondelsfinal för Elias Ranefur i Ungdoms-OS. I den avgörande gruppspelsmatchen föll han med 2-3 mot argentinaren Tenti.

Elias Ranefur vann sin första match i Ungdoms-OS men förlorade den andra. Den sista gruppspelsmatchen mot Tenti, Argentina, blir direkt avgörande för att nå åttondel.

Elias Ranefur lottades i samma grupp som Hugo Calderano, Brasilien, Fermin Tenti, Argentina och Dominic Huang, Australien. De två bästa i gruppen går till åttondelsfinal.

Aktuellt

Thomas von Scheele coachade de svenska pojkkadetterna i italienska Riva del Garda.

Falköpingsborna fick under lördagen chansen att möta spelarna i herrseniorlandslaget under en sponsoraktivitet i centrum.

Varje månad uppdateras ITTF:s världsranking. Damernas 10 seniorlandslagsspelare har under perioden februari-augusti 2014 gått upp totalt 1080 platser på världsrankingen (nya r...

Glöm inte bort att söka LOK-stöd för din förening. Sista datum för ansökan är 25 augusti och görs via föreningens Idrott Online.

ITTF:s Equipment Committee har publicerat ett dokument med frågor och svar om den nya plastbollen.

Stefan Karlsson, Benny Nilsson och Simon Nilsson hade 3-8 augusti riksläger med ett större gäng glada, duktiga och trevliga killar födda 2002 och senare.

Pingis i media

Förening/Förbund