Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bordtennisförbundet

          SBTF_facebook_banner domartavla

Pingisnytt

Ängby, Munkedal och Eslöv blev premiäromgångens vinnare medan Söderhamn och Norcopensarna delade på poängen. Premiären avklarad, nu är Superettan igång.
 
Robert_Svensson_Eslov
Pingisligan herrar återgår till spel på två bord och från och med nästa säsong 8 istället för 10 lag. Favorit till SM-guldet? Eslöv! Premiär 22 september. Här fakta om lagen.
 
Daniela_Moskovits
Av de högsta serierna drar Pingisligan damer igång först med premiär till helgen. Fjolårssegrarna Eslöv får bära favoritskapet. Här en del fakta om lagen inför ligastarten.
 
Elias Ranefur fortsätter att rada upp fina internationella insatser. I Tunisien vann han juniorklassen efter seger över Abdel-Aziz, Egypten, i finalen.
 
Efter varsitt individuellt brons blev det ett silver i lag för Anna-Carin Ahlquist och Ingela Lundbäck vid VM i Kina. Liksom i singel var det Kina som stod i vägen.
 
Efter en fantastisk turnering av Simon Arvidsson tog det stopp på det sista hindret. Världselvan Vladimir Samsonov var numret större i finalen.
 
Simon Arvidsson är klar för final i Flanders Open, det efter en rysare i semin mot Stoyanov Italien. Underläge 1-3 i set blev till vinst 11-9 i skiljeset.

Aktuellt

Damläger
Under damernas sista EM- och Team Framtidsläger i Köping, passade spelarna på att hälsa på i SBTF:s nya kanslilokaler. -Stort, fint och häftigt, löd några av kommentarerna.
 
Konventbild_webb
Det trillar in anmälningar till konventet nu så vi har förlängt anmälningstiden till den 28 september, men vänta inte, anmäl dig nu!
 
Från årsskiftet ska den nya plastbollen användas i samtliga nationella serier samt SM-tävlingar, det har Svenska Bordtennisförbundets styrelse beslutat.
 
Kommunalrådet Elizabeth Salomonsson klippte bandet då SBTF:s nya kanslilokaler i Köping invigdes. Ett fyrtiotal närvarade när kommunalrådet hälsade SBTF välkomna till Köping.
 
Ellen Holmsten, Stina Källberg och coach Pernilla Andersson deltog på Euro Talent läger i Luxemburg 25-31 augusti.
 
Landslagsledningen på herrsidan hade den 8 september en träff där man spände bågen för framtiden. Bland mycket diskuterades samarbete och ökad internationell konkurrenskraft.
 
Under hela september är det 20 procents rabatt på SOC-biljetter. Passa på att köpa redan nu. Kom till SOC, heja fram de svenska spelarna och njut av bordtennis i världsklass.

Pingis i media

Förening/Förbund

  20-21/9 Pingisligan damer

  22-23/9 Pingisligan herrar 

  20-21/9 Superettan

rch_Lankar

webbshop

 
  

 sponsorer    

 stiga 

 koping

 falkoping

 srb

 sporrong