Svenska Bordtennisförbundet

SBTF_facebook_banner domartavla

Pingisnytt

Rumänskan Elizabeta Samara och portugisen Marcos Freitas vann dam- respektive herrsingeln i Czech Open. Båda var bäst när det gällde och vann med 12-10 i skiljeset.

Karlsson_Översjö_Czech_Open_2
Kristian Karlsson och Mattias Översjö förlorade semifinalen i herrdubbel i Czech Open. Japanerna Morizono/Oshima vann med 2-3 i set, 4-11 i avgörande.

Pär-Gerell_2
Pär Gerell hade ledning 3-1 i set och en matchboll i avgörande set mot japanen Machi, men det blev förlust till slut i åttondelsfinalen i Czech Open.

Kristian Karlsson stod för en riktig knall när han slog ut toppseedade världstolvan Vladimir Samsonov i första omgången i Tjeckien. - Min bästa individuella seger någonsin.

Matilda Ekholm, Hampus Söderlund och Kristian Karlsson vann sina grupper och kvalade in till huvudturneringen i Tjeckien. Dessutom är två svenskpar i åttondel i herrdubbeln.

Sverige deltar med nio spelare, åtta herrar och en dam, vid World Tour-tävlingen i Tjeckien den 27-31 augusti.

Aktuellt

Under hela september är det 20 procents rabatt på SOC-biljetter. Passa på att köpa redan nu. Kom till SOC, heja fram de svenska spelarna och njut av bordtennis i världsklass.

Idag den 1 september tillträdde tysken Thomas Weikert som ITTF-ordförande. Det var sedan tidigare klart att Adham Sharara skulle lämna posten trots att han var vald till 2017.

Thomas von Scheele coachade de svenska pojkkadetterna i italienska Riva del Garda.

ITTF:s Equipment Committee har publicerat ett dokument med frågor och svar om den nya plastbollen.

Stefan Karlsson, Benny Nilsson och Simon Nilsson hade 3-8 augusti riksläger med ett större gäng glada, duktiga och trevliga killar födda 2002 och senare.

Det blev en mängd medaljer för våra herrjuniorer vid årets Ungdoms-EM.

11-20 juli spelades årets Ungdoms-EM i Italien. Något som alla inbitna knappt kan ha undgått att notera.

Pingis i media

Förening/Förbund