Följ denna sida

Följ sidan "Tävling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Tävling

SBTF:s tävlingsverksamhet består av tävlingar sanktionerade eller arrangerade av SBTF eller SDF samt seriespel. De aktuella tävlingsprogrammen kan du se nedan. SBTF:s tävlingsregler fastställs av Förbundsmötet med representanter från pingisens SDF.

En sammanfattning av förändringar till spelåret 2014-2015 finns här.

Regelboken är till stora delar en översättning av den internationella regelboken men med en del tillägg och kommentarer av svenskt intresse.

Tävlingsprogram 2014-2015
Handbok för tävlingsarrangörer med bilagor
Tävlingssanktioner 2014-2015 Redovisning av tävling

Information om det nationella seriespelet hittar du till vänster under rubriken serier.

Photo: ITTF                                                                           Foto: SBTF

Uppdaterad: 2014-08-18 14:12

Ungdoms-OS Nanjing, Kina