Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bouleförbundet

 

Segrare SvCupen V55 & V65 2015 - BOO & VAR
Under helgen genomfördes finalspelet av Svenska Cupen Veteran 55 och Veteran 65 i Helsingborg. Efter helgens alla drabbningar blev det precis som förra året Boo SK och Varbergs BK Kulknappen som klev överst på den imaginära prispallen.
 
DSC06746
Det svenska damlandslaget förlorade sin åttondelsfinal i VM. I lördagskvällens sista match lyckades de svenska spelarna inte nå samma nivå som tidigare under dagen och Kina tog sig istället till kvartsfinal.
 
Boule von Platen V65 Segrare ÖSBF 2015
Årets segrare i Svenska Cupen Veteran 55 och Veteran 65 ska koras i helgen. Finalspelet, som är den elfte upplagan i veterancupens historia, avgörs i Helsingborg.
 
Det svenska damlandslaget är redan inför sista gruppspelsmatchen klara för ytterligare en match i VM. De har tre vinster av fyra möjliga och i sista gruppspelsmatchen väntar Danmark. Med en vinst över grannarna är de troligen klara för åttondelsfinal...
 
På FIPJP:s kongress stod det ganska klart att det inte kommer att bli något VM på Tahiti – även om det enligt den officiella versionen kommer att vara så i ytterligare några veckor. Malaysia och Madagaskar är tänkbara ersättare. Det blir också ett in...
 
Sveriges juniorlandslag är utslaget ur VM. Efter en blek insats slutade det på tjugotredje plats efter grundspelet. Nu är det spel i Nationernas Cup som gäller istället och där har svenskarna tagit sig till kvartsfinal.
 
Sverige tog sig inte vidare i precisionsskyttet. Och efter två förluster i trippelturneringen den första dagen är laget pressat att vinna alla tre resterande matcher i grundspelet under måndagen.
 
Juniorlandslaget är på väg till Thailands huvudstad Bangkok för att spela VM. Laget ger sin förbundskapten en skön känsla och han tycker att mästerskapet ska bli mycket spännande.

Nyheter från RF

Nyhet från IdrottOnline
Drag and drop-funktion
Nyhet från IdrottOnline
Statistik funktionen
Nyhet från IdrottOnline
Medlem from/t.o.m.
Nyhet från IdrottOnline
Skapa egna kolumner
Nyhet från IdrottOnline
Bilder blir gråtonade

 

Kontakt

Nyhetsbrev

Knapp - Sanktionskalender

Föreningsrapporten

Licenser 2016

Sv Cupen Dam

Vill du jobba hos oss

NATIONELLA TÄVLINGAR 2016
-----------------------------------------------

Fyrlingen logga

-----------------------------------------------

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

Idrottslyftet_banner

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Södra Fiskartorpsvägen 15 A-H
114 33 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link