Svenska Bouleförbundet

2014 Halmstad segrare Elitserien
I helgen utses landets bästa klubbar när Elitserien och Veteranelitserien avgörs. Sex klubbar återstår i vardera serien. Alla är sugna på att vinna och det lär bli en hel del hårda och bra matcher i Orminge.

Loy, Gbg-EM11
Det franska förbundet har bestämt sig. I EM representeras den regerande mästarnationen av Damien Hureau, Henri Lacroix, Michel Loy och Dylan Rocher.

Segrare Div 2 Västra 2015 IFK Goteboule
Av årets seriespel återstår kval- och slutspel. Då det uppstått ett antal frågetecken, framförallt kring det nya upplägget i Öppen klass, kommer här information och förtydliganden som du rekommenderas att ta del av.

Organisatörerna bakom La Majonnaise har nu både sökt och beviljats sanktion. Därmed är det riskfritt för alla licensierade spelare att ställa upp i helgens tävling. Förhoppningsvis är det här bara början på ett gott samarbete mellan SBF och Boulebar.

Under helgen spelas det seriespel runtom i landet. Därefter återstår endast slutspelet. Men två föreningar kommer redan när innevarande helg är slut att vara 10 000 kronor rikare.

Anders Csapó, Rickard Nilsson, Jimmy Löf, Ali Abdi Aden, Lotta Larsson, Tove Orrbeck, Cajsa Qvarnström och Jessica Johansson — det är de spelare som senare i år spelar EM och VM.

Två Bangers, en spelare från Sörbyängen och en från Oppboga. De bildar årets VM-lag för juniorer. Årets uttagning vållade förbundskaptenen mer huvudbry än vanligt, förklarar han när han själv skriver om årets uttagning.

David Le Dantec är nöjd med dagarna i Uppsala. Kanske inte med landslagsspelarnas prestationer i första hand, men med att ha nått sina egna målsättningar och med att ha fått ett antal frågetecken uträtade.

Nyheter från RF

Knapp - Inbjudan Svenska Cupen V55