Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bouleförbundet

På förekommen anledning vill vi påminna om lydelsen i Svenska Bouleförbundets tävlingsbestämmelser (TB).
 
Robert Ulfsson
Det svenska laget till Junior-EM är klart. Det blir Ivar Liljegren, William Silfverberg, Cajsa Qvarnström och Robert Ulfsson som åker till Frankrike i november.
 
DSC00723
Det blev lite dramatiskt när det skulle avgöras vilka som tog sig till slutspel och kvalplatser i allsvenskan. Halmstad klarade sig vidare till elitseriens slutspel med ett nödrop.
 
I helgen som kommer spelas det andra sammandraget av allsvenskan. Både i den öppna klassen och veteranklassen. I den öppna klassens elitserie ser Coccinelle och Sibirien ut att gå mot slutspel. Vilka de övriga fyra blir är – än så länge – oklart.
 
Inför EM åker svenska damlandslaget till Malaysia för att delta i Confederations Cup. Där kommer de att ställas mot flera av världens bästa landslag.
 
Coccinelle PC vann sin grupp i Europacupen och är klara för spel under finalhelgen i Luxemburg. Där väntar representanter från Frankrike, Monaco, Italien, Schweiz, Finland, Holland och Tyskland.
 
Som brukligt delades priset för fjolårets bouleprestation ut under SM-dagarna. De som stått för 2013 års prestation är Ronnebyspelarna Dan Edman, Bo Persson och Patrik Wiik, som i fjol lyckades vinna den internationella stortävlingen i Travemünde.
 
Årets stipendiat till Nisse Warbergs minne är Bo Nerman, som tog emot utmärkelsen vid Boule-SM i Växjö.

Nyhetsbrev

Kontakt:

This is a mailto link

08-699 64 60

Telefontider:

Tisdag 13-16

Onsdag-Fredag 9-12

Titta under "Vanliga frågor" innan du ringer.


ResultITSBF

 

CC Sport

Idrottslyftet_rod_webb


RB_puff_200


Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Södra Fiskartorpsvägen 15 A-H
114 33 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link