Svenska Bouleförbundet

På förekommen anledning vill vi påminna om lydelsen i Svenska Bouleförbundets tävlingsbestämmelser (TB).

Robert Ulfsson
Det svenska laget till Junior-EM är klart. Det blir Ivar Liljegren, William Silfverberg, Cajsa Qvarnström och Robert Ulfsson som åker till Frankrike i november.

DSC00723
Det blev lite dramatiskt när det skulle avgöras vilka som tog sig till slutspel och kvalplatser i allsvenskan. Halmstad klarade sig vidare till elitseriens slutspel med ett nödrop.

I helgen som kommer spelas det andra sammandraget av allsvenskan. Både i den öppna klassen och veteranklassen. I den öppna klassens elitserie ser Coccinelle och Sibirien ut att gå mot slutspel. Vilka de övriga fyra blir är – än så länge – oklart.

Inför EM åker svenska damlandslaget till Malaysia för att delta i Confederations Cup. Där kommer de att ställas mot flera av världens bästa landslag.

Coccinelle PC vann sin grupp i Europacupen och är klara för spel under finalhelgen i Luxemburg. Där väntar representanter från Frankrike, Monaco, Italien, Schweiz, Finland, Holland och Tyskland.

Som brukligt delades priset för fjolårets bouleprestation ut under SM-dagarna. De som stått för 2013 års prestation är Ronnebyspelarna Dan Edman, Bo Persson och Patrik Wiik, som i fjol lyckades vinna den internationella stortävlingen i Travemünde.

Årets stipendiat till Nisse Warbergs minne är Bo Nerman, som tog emot utmärkelsen vid Boule-SM i Växjö.

Nyheter från RF

Nyhet från Riksidrottsförbundet
Annichen Kringstad tror på idrottens nytta
Nyhet från Riksidrottsförbundet
"Därför är politiker rädda"
Nyhet från Riksidrottsförbundet
Minskat samhällsstöd ger högre kostnader
Nyhet från IdrottOnline
Truppsidan visar fel information

Telefontider:

Tisdag 13-16

Onsdag-Fredag 9-12

Titta under "Vanliga frågor" innan du ringer.

ResultITSBF

CC Sport