Hoppa till sidans innehåll

Svenska Bouleförbundet

 

PBJ 15 Prispall
I helgen spelades Prins Bertils Juniorcup. Efter en mycket jämn final stod Svealands VM-spelare Mikael Bartoft och Lucas Rudin till slut som segrare. Men annars var det påfallande många damer på prispallen i år.
 
Nyons
Det svenska damlandslaget tog sig till kvartsfinal under helgens damtävling i franska Nyons. På vägen dit slog de ut de regerande mästarna. Detta trots att omständigheterna var långt ifrån de bästa.
 
SvCupen BOD -1a Boden 2015
Under helgen arrangerades grundomgången av Svenska Cupen V55 på fyra orter och vilka sju föreningar som gör Boo SK sällskap under finalhelgen är avgjort.
 
Det svenska herrlandslaget svarade för en ovanligt god insats vid årets EM i Bulgarien. Att bli rankade som lag nummer nio efter grundspelet är inte illa och de flesta förluster kom mot ett mycket kvalificerat motstånd.
 
Nästa år blir mycket mästerskapstätt. Att både Singel-EM och U23-EM då ska spelas beslutades på CEP:s kongress, där man också bestämde sig för att höja såväl medlemsavgifter som anmälningsavgifterna till Europacupen.
 
Efter årets Herr-EM är Frankrike fortfarande de enda europamästare som funnits i herrarnas lagspel. Italien fick genom Diego Rizzi guldmedaljen i precisionsskytte.
 
Sverige var mycket nära att slå Schweiz i åttondelspoolens första match, men höll inte hela vägen till slutet. När svenskarna sedan oväntat förlorade mot hemmanationen Bulgarien var EM över.
 
Sverige slutade på nionde plats efter grundspelet och är kvar i EM-turneringen. I åttondelspoolen väntar de båda tuffa motståndarna Frankrike och Schweiz samt hemmanationen Bulgarien.

Nyheter från RF

 

Kontakt

Nyhetsbrev

Knapp - Sanktionskalender

Knapp - Arrangera tävling 2016

 

NATIONELLA TÄVLINGAR 2016
-----------------------------------------------

Fyrlingen logga

-----------------------------------------------

ccsport_logo

 

Gravyr & Sportpriser logo

Idrottslyftet_banner

 

Städa Sverige

Postadress:
Svenska Bouleförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Södra Fiskartorpsvägen 15 A-H
114 33 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 64 60
E-post: This is a mailto link