Följ denna sida

Följ sidan "Anslut er Bouleförening till Svealands Bouleförbund"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Anslut er Bouleförening till Svealands Bouleförbund

Har ni nyss bildat eller funderar på att bilda en Bouleförening och är lokaliserade i Svealand, rekommenderar vi att ni ansluter er tilll Svealands Bouleförbund.

På sidan Att bilda en idrottsförening kan ni läsa mer om regelverket kring bildandet av en idrottsförening. Om organisationsnummer saknas kommer Riksidrottsförbundet med nedanstående uppgifter att ansöka om ett organisationsnummer för föreningen.
Idrottsförening
Är din förening redan ansluten inom idrotten och du vill söka inträde i ytterligare ett förbund, söker du fram din förening genom att ange org-nummer eller RF-nummer nedan och klickar på förstoringsglaset.
Det giro ni anger måste vara föreningstecknat med rätt föreningsnamn. Ni kan söka på Bankgiro och på Plusgiro för att se hur ert giro är tecknat.
Bankgiro Plusgiro
Ordförande i föreningen
Kvinna Man
Personnummer anges på formatet ååååmmdd-nnnn. Om personen inte har giltigt svenskt personnummer fyll då i födelsedatum och kryssa i "Utländsk medborgare".
Kassör i föreningen
Idrottsansvarig
Idrottsansvarig är den person som är ansvarig/kontaktperson för just den idrotten i föreningen t.ex. Handboll. Om föreningens verksamhet består av flera idrotter bör föreningen ha en Idrottsansvarig per idrott.
Övriga upplysningar
Bifoga dokument
Ladda upp Ändra Ta bort
Signera och skicka in
Om föreningen har fler än en (1) behörig firmatecknare, fyll i övriga namn på behöriga firmatecknare i stadgarna som bifogas enligt ovan.
Förbindelse
Genom medlemskap i SF (och därmed anslutning till RF) förbinder sig förening att i sin idrottsliga verksamhet tillämpa de regler som är vedertagna inom idrottsrörelsen och på vilka RF:s stadgar bygger.
Boulebana

Svealands Bouleförbund