Följ denna sida

Följ sidan "Anslut er Bouleförening till Svealands Bouleförbund"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out

Anslut er Bouleförening till Svealands Bouleförbund

Har ni nyss bildat eller funderar på att bilda en Bouleförening och är lokaliserade i Svealand, rekommenderar vi att ni ansluter er tilll Svealands Bouleförbund.

På sidan Att bilda en idrottsförening kan ni läsa mer om regelverket kring bildandet av en idrottsförening. Om föreningen saknar ett organisationsnummer från Skatteverket kan Riksidrottsförbundet bistå med att vidarebefordra denna ansökan till Skatteverket så att föreningen samtidigt ansöker om ett organisationsnummer.
Idrottsförening
Är föreningen redan medlem i ett eller flera förbund inom RF och vill söka medlemskap i ytterligare ett förbund, hittas föreningen genom att org-nummer eller RF-nummer anges nedan och sedan klickar på förstoringsglaset.
Om föreningen saknar organisationsnummer
Om föreningen begärt att denna ansökan ska vidarebefordras till Skatteverket för ansökan om organisationsnummer, behöver föreningens besöksadress fyllas i istället för ev. boxadress.
Det giro som anges nedan måste vara föreningstecknat med samma föreningsnamn som i föreningens stadgar. Ni kan söka på Bankgiro eller på Plusgiro för att se hur föreningens giro är tecknat.
Bankgiro Plusgiro
Föreningens Ordförande
Kvinna Man
Personnummer anges på formatet ååååmmdd-nnnn. Om personen inte har giltigt svenskt personnummer fyll då i födelsedatum och kryssa i "Utländsk medborgare".
Föreningens Kassör
Föreningens Idrottsansvarige
Idrottsansvarig är den person som är ansvarig/kontaktperson för den idrott i vilket förbund inträde söks, t.ex. Handboll. Om föreningens verksamhet består av flera idrotter bör föreningen ha en Idrottsansvarig per.
Övriga upplysningar
Bifoga dokument
Ladda upp Ändra Ta bort
Signera och skicka in
Om föreningen har fler än en (1) behörig firmatecknare, fyll i övriga namn på behöriga firmatecknare i stadgarna som bifogas enligt ovan.
Förbindelse
Om medlemskap i SF beviljas (och därmed en indirekt anslutning till RF) förbinder sig föreningen att i sin idrottsliga verksamhet tillämpa och efterfölja de regler som är vedertagna inom idrottsrörelsen och på vilka RF:s stadgar bygger.
Boulebana

Svealands Bouleförbund