Svenska Cykelförbundet

Nyheter från SCF

Helgen den 25-26 juli 2015 avgjordes Nordisk Mästerskap Masters, Vanda Finland, Deltagande länder var Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Horten och Omegn Cykelklubb arrangerar Nordiska mästerskapen och Norgescup i XCO (UCI kat.1 och 2) den 15 - 16. augusti 2015.

Drammen Cykelklubb inbjuder till NorgeCup 5/Nordiska mästerskapen DHI den 13 september 2015.

Anders Bäckman – Sveriges senaste VM-bronsmedaljör!

Truppen till Crescent Women World Cup Vårgårda är klar. Den 23 august kjører SCF dame elit verdens cup tävlingen Crescent Women World Cup Vårgårda.

Ungdoms OS i Tbilisi, Georgien hägrar

Svenska mästerskapen i downhill avgörs på Vallåsen Bike Park den 25-26 juli. Tävlar gör klasserna elit, ungdom, junior och veteran.

14-16 august kjører SCF dame elit etappeløpet Ladies Tour of Norway. Det er andre gangen løpet arrangeres og flere av de beste teamene deltar.

17-19 juli kjørte SCF’s dame elite etappeløpet BeNe Ladies Tour på grensen mellom Belgia og Holland.

Landslaget på väg till landsvägs-EM i Estland.

Det har varit en intensiv vecka i Aten, men många nya intryck och vi har inte verkligen kommit tillbaka till realiteten förrän nu. För att summera bancykel EM i Aten, så har sex cyklister fått cykla, de större nationerna ställde upp med ca. 35 åkare

Våra damjuniorer kör Assen Tour.

Två viktiga tävlingar för teamet i Tyskland och Schweiz de två kommande veckorna!

Dag ett på Mountainbike SM i Isaberg är avslutad och 15 nya svenska mästare korades i disciplinen XCE (sprint). Jenny Rissveds och Matthias Wengelin stod som segrare i respektive klass.

Redan helgen efter stundande MTB-SM är det dags för MTB-EM. Alpago i Italien är platsen och den svenska truppen är laddad för en backig och förmodligen varm tävling.

Tjäna pengar - Städa Sverige

stadasverige

Gör en insats för miljön och tjäna pengar till föreningen!

Idrottslyftet 2015

idrottslyftet

Syftet med Idrottslyftet är att bidra till "mer & fler", nämligen att stötta
utökad och ny aktivitet för flera barn och ungdomar än i dag. Alla ska få vara