Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cykelförbundet

   

Nyheter från SCF

Den sista lagmedlemmen till VM-truppen i landsvägscykel är uttagen och det blir Sara Olsson från Udddevalla CK som får komplettera damlandslaget i Ponferrada.
 
I helgen kördes de två sista deltävlingarna i SWE-cup Cross Country. På lördagen i Huskvarna med IK Hakarpspojkarna som arrangör och på söndagen i Hjo med Hjo VK som ansvariga.
 
Den tredje dagen på Lotto Belisol Belgium Tour gjorde det svenska laget ett mycket fint lopp och Emma slutade på en 4:e plats i tredje etappen.
 
Tävlingen blev tyvärr kortad på grund av funktionärsbrist och det blev därför ett kort men intressant och intensivt race av damcupen där damjuniorer och damseniorer körde som en klass.
 
Idag startar Lotto Belisol Belgium Tour och svenska landslaget kör med VM-laget. Här görs de sista finslipningarna inför Ponferrada och den sista damcyklisten som ska komplettera VM-truppen tas ut.
 
Cykelförbundet har startat igång ett projekt där målet är en NY och utvecklad hemsida. Detta innebär att vi, för tillfället, låter den befintliga hemsidan vara som den är, med dess brister och fördelar och ser över innehållet.
 
Svenska Cykelförbundet önskar påminna om att ni har möjlighet att ansöka om RF:s förtjänsttecken. Senast den 17 oktober vill vi ha er ansökan!
 
Bara en poäng skiljer mellan ledaren Filip Svanberg (Kungsbacka) och tvåan Filip Gustafsson (Märsta) efter helgens tävlingar. Orion BMX i Hallstavik i Roslagen var värd för helgens SWE-Cup BMX.
 
Emma Johansson behöll sin andraplats i sammandraget när den sista deltävlingen i damcykelns världscup avgjordes i franska Plouay i helgen.
 
Senaste nytt från förbundet, påminnelser och annat som vi på kansliet vill delge er. Anmäl dig gärna som prenumerant om du vill veta vad som är på gång i Cykelsverige!
 
Med Emil Lindgrens VM-silver i gårdagens sprint, och toppenbra prestationer av de övriga landslagsåkarna visade den svenska truppen att Sverige håller hög klass som MTB-nation. Förbundskapten, Anders Ljungberg kommenterar första dagen på VM i Hafjell

Tjäna pengar - Städa Sverige

yellowbag221

Ett bra sätt att tjäna ihop extra pengar till föreningen är att med hjälp av idrottsrörelsens miljöorganisation Städa Sverige samtidigt göra en insats för miljön.

 

Idrottslyftet 2014

idrottslyftet

Syftet med Idrottslyftet är att bidra till "mer & fler", nämligen att stötta
utökad och ny aktivitet för flera barn och ungdomar än i dag. Alla ska få vara
med.

bana

BMX text

Cross text

Landsväg text 2

MTB text

Para text

 

    splash kopiera

True champion or che...

True Championlogga

För att få sin tävlingslicens godkänd måstea alla juniorer och seniorer genomföra utbildningen: True champion or cheat

Lycka till! 

 

Webbshop

Webbshop 2013

SM och Cuper

  headerlogo     SWECUP_resultat 

 

SM XCM 2014

 

 

HUVUDSPONSOR 

 

NYHETSBEVAKNING


SAMARBETSPARTNERS:

 

 KALAS


BAUHAUS

 

Ange alt-text här.

NAQI BRAND

probikefit1

HITTA DIN FÖRENING

Hitta_din_forening

 

 

untitled

 youtube

 facebook

Facebook SCF

facebook

Facebook SWE-Cycling 

 RB_puff_250

 Scandic

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cykelförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Fiskartorpsvägen 15 A
114 73 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info