Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cykelförbundet

   

Vi har tidigare haft ett flertal föreningar som deltagit i Riksidrottsförbundets "Vaccinera klubben", ett arbete som visar att föreningen engagerar sig mot doping.
 
Paris -Roubaix för juniorer 2014 eller "Hell of the North" som tävlingen också kallas, gick av stapeln söndagen 13 april och Sverige hade sex taggade cyklister på startlinjen. Lucas spurtade i mål på en fin åttonde placering.
 
I början av maj kommer downhill-landslaget åka en UCI-klassad tävling i Fort William som ingår i den brittiska downhillcupen, BDS. Tävlingen har C1-status och går på samma bana som världscupen som arrangeras senare under våren.
 
Sällskapet Gamla Tävlingscyklister har en samling pokaler som skänkts av medlemmar som nu renoverats och nu på nytt är på väg ut i systemet. Landets cykelklubbar ges här möjlighet att hos SGT söka pokaler till sin Junior och Ungdoms verksamhet.
 
Jenny Rissveds vann U 23-klassen och Alexandra Engen tog plats på prispodiet efter sin femteplats i seniorklassen. Det blev en succéstart för de svenska mountainbikedamerna i söndagens världscup-premiär.
 
Nittonåriga Pontus Kastemyr körde in som 19:e man på den belgiska vårklassikern för U23:or. Tävlingen var den första deltävlingen i Nations Cup.
 
Sista helgen i april drar tävlingarna igång för mountainbikelandslaget med Vårspretten i Darbu, Norge. Ett ungt landslag får chansen att visa vad de går för. Helgerna efter kommer nästa uppdrag i Houffalize, Belgien samt Saalhausen, Tyskland. Även ...
 
Första världscuptävlingen för säsongen. Första gången som alla åkarna i den nya storsatsningen ”Team SWE Power” samlas. Det är dubbel premiär för de svenska landslagsåkarna i mountainbike i helgen.
 
Här kommer direktiv för 2014 års möjligheter att söka bidrag ur Idrottslyftet. Notera att sista ansökningsdag är fredag den 19 september! Under 2014 kommer vi att ha fokus på att vidare utveckla Idrottslyftet inom förbundet och uppmanar er att inkomm...
 
Viktig information kring kansliets licens- och chiphantering
 
Den 12:e april körs den första deltävlingen i U23:s Nations cup. Redan den 16 april är det dags för nästa lopp i La Côte Picarde i Frankrike och den 19:e april kör de ZLM Tour i Nederländerna.

bana

BMX text

Cross text

Landsväg text 2

MTB text

Para text

 

    splash kopiera

Idrottslyftet

True champion or che...

True Championlogga

Utbildningen True champion or cheat måste alla juniorer och seniorer gå för att få tävlingslicens.

 

 

Webbshop

Webbshop 2013

Cupsammanställningar

SWECUP resultat

 

 

HUVUDSPONSOR 

 

NYHETSBEVAKNING


SAMARBETSPARTNERS:

 

 KALAS


BAUHAUS

 

Ange alt-text här.

 

HITTA DIN FÖRENING

Hitta_din_forening

 

 

untitled

 

 facebook

Facebook SCF

facebook

Facebook SWE-Cycling

 

 

Städa sverige

 RB_puff_250

 Scandic

 Klungan

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cykelförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Fiskartorpsvägen 15 A
114 73 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info