Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cykelförbundet

Nyheter från SCF

Nya kurser att söka. Halmstad, Linköping och Örebro står på tur att utbilda nya tävlingsledare, tränare och kommissarier. Din anmälan är välkommen! Kom ihåg att föreningen kan ansöka om medel att söka från Idrottslyftet för utbildningar.
 
Nu är det hög tid att ansöka om att arrangera tävlingar för 2016. Vi behöver få in tävlingsansökningar i IndTA så snart det bara går för att kunna lägga nästa års tävlingskalender med så få krockar som möjligt. Vi tänker oss att 30 oktober är ett bra...
 
Adjö till världscupen – välkommen Women´s WorldTour.Etapplopp, fler livesändningar i TV och tävlingar i nio länder är det som väntar Emma Johansson och de övriga elitcyklisterna i den nya touren som Internationella Cykelförbundet, UCI, nu presenterar...
 
I helgen hade SWECUP i Cyclocross premiär i Göteborg. Återigen stod de fyraarrangörsklubbarna CK Master, Göteborgs CK, Mölndals CK och AktivitusSports Club för en strålande tävlingshelg där sveriges elit samlades för attgöra upp om de allra första po...
 
Helgen som gick har den sista och avgörande Världscupen i Trial gått av stapeln i Antwerpen, Belgien och Joacim Nymann är nu inne på världsrankningens topp-10 lista i Trial.
 
Danska Cykelförbundet bjuder in till en crossdag den 3 oktober i samband med det stora C2-loppet, UCI Kronborg Cross Event som går den 4 oktober.ALLA tjejer med cykel är välkomna! Läs mer i länken nedan och HÄNG PÅ!
 
Landslaget i Paracykel tävlar i Prag, Tjeckien 26-27 september på den avslutande Europacupen på landsväg 2015.
 
Nordiska Mästerskap i Downhill gick den 11-13 september i Drammen. 25 startande från Sverige och totalt 104 anmälda. Glädjande att se det stora antalet deltagare och att downhill är så stor gren i Norge!
 
Viasat 16 HD och ViaPlay sänder årets landsvägs-VM från Richmond. Tävlingarna inleds med lagtempo dam och herr nu på söndag, den 20 september. Svenska deltagare är Emilia Fahlin och Tobias Ludvigsson som kör för sina respektive proffslag. Fredrik Kes...
 
Glenn Magnusson summerar tävlingarna i East Bohemia Tour i Tjeckien, där de svenska U23-cyklisterna har varit för att förbereda sig inför VM i Richmond.
 
Paracykel: Landslagscyklisterna säkrade viktiga UCI-poäng under helgens världscuptävling i Sydafrika.
 
Emma Johansson är i totalledningen efter gårdagens tredje etapp, där hon kom på andraplats i Lotto Belgium Tour. Tävlingens fjärde och sista etapp körs i eftermiddag, en sträcka på 113,47 kilometer från Lierde till Geraardsbergen.
 
På söndag den 13 september körs den nya internationella tävlingen Velothon i Stockholm och det svenska landslaget, landsväg, deltar med sex cyklister. Frankrikeproffset Jonas Ahlstrand kommer att ankra laget.
 
På senaste förbundsmötet presenterades arbetet "Arrangemangsstöd för mästerskaps- och SweCuptävlingar". Nu ligger dokumentet, kompletterat med ett antal bilagor, uppe på hemsidan. Kom ihåg att det är ni som är, har varit eller vi bli arrangörer av tä...
 
SCF styrelse har beslutat att inte genomföra ett Cykelforum under hösten 2015. Skälet till detta är att förbundet är inne i en intensiv fas med många pågående projekt för att utveckla verksamheten.

Tjäna pengar - Städa Sverige

stadasverige

Gör en insats för miljön och tjäna pengar till föreningen!

Idrottslyftet 2015

idrottslyftet

Syftet med Idrottslyftet är att bidra till "mer & fler", nämligen att stötta
utökad och ny aktivitet för flera barn och ungdomar än i dag. Alla ska få vara
med.

bana

BMX text

Cross text

Landsväg text 2

MTB-_-TRIAL-text

Para text

 

    splash kopiera

True champion or che...

True Championlogga

För att få sin tävlingslicens godkänd måstea alla juniorer och seniorer genomföra utbildningen: True champion or cheat

Lycka till! 

 

Webbshop

Webbshop 2013

SM och Cuper

 

 pn_color_rgb_37mm_300dpi 

HUVUDSPONSOR 

 

NYHETSBEVAKNING


SAMARBETSPARTNERS:

 

 KALAS


BAUHAUS

 

Ange alt-text här.

NAQI BRAND

probikefit1

HITTA DIN FÖRENING

Hitta_din_forening

 

 

untitled

 youtube

 facebook

Facebook SCF

facebook

Facebook SWE-Cycling 

 RB_puff_250

 Scandic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cykelförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Fiskartorpsvägen 15 A
114 73 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info