Hoppa till sidans innehåll

Svenska Cykelförbundet

Nyheter från SCF

Nu har tidsfristen gått ut för fria övergångar! Här är listan på de som valt att byta klubb inför 2015.
 
Utökad service från IdrottOnline för föreningar och distrikt som erbjuds utökade öppettider samt ett nytt webbaserat bokföringsprogram.
 
Nu söker vi med ljus och lykta SM arrangör för junior, senior och ungdomsklasserna i landsväg. Vi är i behov av att så snabbt som möjligt få in ansökningar till våra landsvägsmästerskap 2015 och 2016.
 
Dags att utbilda dig till kommissarie eller tävlingsledare! Eller både och? I januari, februari och mars genomför vi utbildningar i Stockholm, Jönköping, Örebro och Umeå.
 
Förbundsmötet 2015 äger rum den 14 mars på Postens huvudkontor i Solna. Distriktsförbund och föreningar är välkomna att anmäla sig till This is a mailto link senast den 25 februari.
 
Kansliet har öppet denna vecka. Du når oss enklast via mejl till This is a mailto link eller per telefon 08-699 60 00 (växel). Mellan den 22 december och 6 januari har vi stängt för julledighet.
 
Valberedningen efterlyser bland annat verksamhetsrevisor, disciplinnämnd och revisorssuppleant. Läs mer om vad valberedningen efterfrågar och skicka in era nominerar senast den 15 januari.
 
Efter en fartfylld helg i Falun då SM på bana avgjordes gick våra seniorcyklister hem med full pott. Isabelle Söderberg vann alla fyra discipliner med SM status i damklassen och Jonas Ahlstrand tog hem samtliga fem titlar i herrklassen.
 
Framtiden ser ljus ut för Svensk Cykel, tack vare fin input från de cirka 40 deltagare som varit med på ungdomsledarutbildningar under hösten. Vi har fått träffa många positiva ledare, både erfarna och nya, som hjälpt oss med input till utveckling!
 
Valberedningen har nu frågat styrelsen om vem som står till förfogande för en mandatperiod till och presenterar här resultatet.
 
Det fullkomligt regnar in ansökningar till både SM i XCM samt SWE-cupdeltävlingar. Jättekul att det finns så många hugade spekulanter till dessa arrangemang. Vi kommer kunna ha minsta fem SM i XCM som det ser ut just nu.
 
Svenska banlandslaget körde sina sista tävlingar för säsongen i belgiska Gent. International Belgian Open hette tävlingen där våra svenska cyklister bidrog med fina prestationer. Viktor Lundmark som gjorde debut internationellt tog pallplats!
 
Den 6-7 december är det dags för Bancykel SM 2014 på Velodromen i Falun. Velodrom CK i samarbete med Svenska Cykelförbundet välkomnar alla licensierade cyklister att delta!
 
Distrikt och föreningar kan lämna in motioner som ska behandlas på förbundsmötet. Senaste datum för att lämna in dem är den 1 december.
 
Det är fortfarande möjligt för föreningarna att ansöka om idrottslyftsmedel för deltagande på ungdomscampen och för utbildning.

Tjäna pengar - Städa Sverige

yellowbag221

Ett bra sätt att tjäna ihop extra pengar till föreningen är att med hjälp av idrottsrörelsens miljöorganisation Städa Sverige samtidigt göra en insats för miljön.

 

Idrottslyftet 2014

idrottslyftet

Syftet med Idrottslyftet är att bidra till "mer & fler", nämligen att stötta
utökad och ny aktivitet för flera barn och ungdomar än i dag. Alla ska få vara
med.

bana

BMX text

Cross text

Landsväg text 2

MTB text

Para text

 

    splash kopiera

True champion or che...

True Championlogga

För att få sin tävlingslicens godkänd måstea alla juniorer och seniorer genomföra utbildningen: True champion or cheat

Lycka till! 

 

Webbshop

Webbshop 2013

SM och Cuper

 SWECUP_resultat  

Bancykel-SM-2014-logga

 

 

HUVUDSPONSOR 

 

NYHETSBEVAKNING


SAMARBETSPARTNERS:

 

 KALAS


BAUHAUS

 

Ange alt-text här.

NAQI BRAND

probikefit1

HITTA DIN FÖRENING

Hitta_din_forening

 

 

untitled

 youtube

 facebook

Facebook SCF

facebook

Facebook SWE-Cycling 

 RB_puff_250

 Scandic

 

 

 

 

 

 

Facebook SCF

facebook

Facebook SWE-Cycling 

 

untitled

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Svenska Cykelförbundet
Idrottens Hus
114 73 Stockholm

Besöksadress:
Fiskartorpsvägen 15 A
114 73 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info