Svenska Cykelförbundet

Nyheter från SCF

Glenn Magnusson opererades på Sahlgrenska för en hjärntumör söndag den 25 januari efter att akut ha sökt läkarvård under torsdagen i samma vecka. Enligt läkarna har operationen gått bra.

Nu kan vi officiellt presentera de SM arrangörer vi kommer få äran att besöka under sommaren för mountainbike, landsväg och Para.

Tävlingen körs i Newport, Wales 30 januari - 1 februari och tävlar gör Henrik Rüffel och Johan Landström.

Actionspäckad sportvecka på Bauhaus varuhus i Örebro under sm-veckan! Cykelförbundet är där och visar upp både BMX och Trial. 31 januari och 1 februari bjuder våra duktiga cyklister både på uppvisning och prova på-aktiviteter!

Förbundskapten Hans Mård har nu tagit ut den svenska truppen till cyclo-cross VM som avgörs i Tjeckiska Tabor den 31 januari - 1 februari 2015.

Peder Pedersen – en av Danmarks och cykelvärldens största profiler har lämnat oss. Begravningen ägde rum under lördagen, sju dagar efter sin alltför tidiga bortgång i cancer. Svenska Cykelförbundets varmaste tankar går till familj och vänner.

Cykling för ungdomar på bana i en trygg och inspirerande miljö, som leds av erfarna tränare och cyklister!! Mellan den 14-17 februari 2015 kör vi ett ungdomsläger på bana i Falun.

Glädjande nyheter till Cykeltrial-Sverige! Nu är det klart - vi arrangerar en cykeltrialtävling i samband med SM-veckan i Örebro och den kommer att ha SM-status!

Det händer inte mycket nu… Vi saknar intresseanmälningar, Vi saknar nomineringar, Vi saknar telefonsamtal och mail, Vi saknar kontakt, Vi saknar er väldigt mycket!

Även under helgerna arbetar nissarna flitigt ute i landet gällande tävlingskalendern, mästerskap och SweCup arrangemang. Vi har nu börjat släppa de arrangemang som ansökts för 2015.

Valberedningen är tillbaka med en andra efterlysning. Fokus nu är på ledamöter till Cykelförbundets styrelse. Senast den 15 januari ska nomineringar in!

Nu har tidsfristen gått ut för fria övergångar! Här är listan på de som valt att byta klubb inför 2015.

Utökad service från IdrottOnline för föreningar och distrikt som erbjuds utökade öppettider samt ett nytt webbaserat bokföringsprogram.

Nu söker vi med ljus och lykta SM arrangör för junior, senior och ungdomsklasserna i landsväg. Vi är i behov av att så snabbt som möjligt få in ansökningar till våra landsvägsmästerskap 2015 och 2016.

I januari, februari och mars genomför vi utbildningar i Stockholm, Jönköping, Örebro och Umeå.

Tjäna pengar - Städa Sverige

yellowbag221

Ett bra sätt att tjäna ihop extra pengar till föreningen är att med hjälp av idrottsrörelsens miljöorganisation Städa Sverige samtidigt göra en insats för miljön.

Idrottslyftet 2014

idrottslyftet

Syftet med Idrottslyftet är att bidra till "mer & fler", nämligen att stötta
utökad och ny aktivitet för flera barn och ungdomar än i dag. Alla ska få vara