Följ denna sida

Följ sidan "SWE-Cup - Veteran"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.
Printer Zoom in Zoom out
LVG Veteran

SWE-Cup - Veteran

Veterancupen 2014 består av en tempocup, en linjecup samt en totalcup. Totalt 15 tävlingar inklusive cupavslutningen (OBS! Ändrad cupavslutning enligt nedan) under tävlingssäsongen april till slutet av augusti. Aktuell ställning individuellt publiceras i tävlingskalendern under "Serier" och aktuell ställning i lagtävling publiceras under "Cupsammanställning".

Program 2014: (OBS! Ändrad cupavslutning, se nedan)

26-27/4: Örestads tempo och linje

3/5:      SMACK-tempot

4/5:      Hofvettempot

31/5-1/6: Uddevalla GP och tempo

6/6:         SMACK Arlanda Test Track Race

7/6:       Dybeckstempot

8/6:       Falkenloppet

28-29/6:  Gottne veterantempo och linje

26/7:     Ystadtempot

27/7:     Ystad linjelopp

9-10/8:    SM Värnamo tempo och linje OBS! Utgår ur SWE-cup pga. SM

30/8-1/9: Svanesunds veterantempo och linje OBS! Cupavslutning
.
OBS! Ändrat datum för cupavslutningen pga att Anundsloppet har flyttats

6/9:    Cupavslutning tempo, OBS! Utgår!

7/9:    Cupavslutning linje och totalt, OBS! Utgår!

På grund av flyttad cupavslutning och att denna krockar med Masters VM så krävs ingen närvaro på cupavslutningen för att erhålla sitt pris.

Tempocupen

Den som har flest poäng från sina 5 bästa av de 8 tempoloppen vinner cupen. Vid lika poäng avgör bästa resultat på cupavslutningens tempolopp.

Linjecupen

Den som har flest poäng från sina 5 bästa av de 7 linjeloppen vinner cupen. Vid lika poäng avgör bästa resultat på cupavslutningens linjelopp.

Totalcupen

Den som har flest poäng från sina 10 bästa av de 15 tävlingarna vinner totalcupen. Vid lika poäng vinner den som har högst poäng totalt på båda loppen i cupavslutningen.

Lagtävling
Även 2014 kommer vi att ha en lagtävling i linje. I klasserna H30 och H40 räknas de 5 bästa i respektive klass och i övriga klasser de 3 bästa från respektive klubb. Det segrande laget i respektive klass i cupen tilldelas lagmedalj. Resultat från samtliga linjelopp räknas in i cupresultatet.
Det antal poäng som de 5 resp. 3 bästa från samma klubb erhåller slås samman och blir klubbens resultat i respektive tävling. Denna sammanställning görs av Veteranrådet dvs. detta sker INTE med automatik i IndTA systemet.

ÖVRIGT
Övrig information för veteraner (Lvg), såsom SM, NM, EM och VM hittar du under Landsväg (till vänster i huvudmenyn) och klicka sedan på Veteraner i menyn eller klicka på länken nedan:

Har du frågor kontaktar du någon av oss i Veteranrådet:

Trond Olsson

Håkan Johnsson