Snart dags för ny uppdatering

26 APR 2013 18:19
Snart är det åter dags för en uppdatering i IdrottOnline och de nyheter vi än så länge kan komma med är att vi för föreningen har börjat göra sidan responsiv. Den har dessutom samma utseende som LOK.
  • Skapad: 26 APR 2013 18:19

Vi arbetar just nu med att lägga över en del saker som just responsive och näst på tur som kommer i en senare uppdatering är att kursanmälningen också kommer att bli resposive. Att vi inte vald kursanmälan först var bl a för att se om det föll väl ut med den senaste uppdateringen med föreningsval etc. När vi närmar oss uppdateringen kommer vi med ytterligare information.

Detta är en del av den förvaltning som görs under tiden vi har uppehåll i utvecklingen. Vi är nu inne i slutskedet på våra tester och det visar sig glädjande nog att vi i Utbildningsmodulen kommer att klara av även IE10 på det som är lagt i responsive, alltså föreningens utseende.

Skribent: Jenny Larsson

IdrottOnline Förbund