SF

Det nya SF-stödet kommer fr o m den 1 januari 2013 att dras ut bl a från utbildningsmodulen. Utdraget från RIM-beslutet är följande när det gäller Utbildningsmodulen

Verksamhetsbidrag

Verksamhetsbidraget utgör 70 procent av den totala fördelningssumman och baseras på tre lika stora delar där en är:

Utbildningsdel

• Fördelas som procenttal till varje SF i förhållande till det totala antalet utbildningstimmar som registreras i IdrottOnline föregående år.
  • Alla utbildningstimmar på förbunds- och föreningsnivå, dvs. både den utbildning som SF själva genomför och den utbildning som anordnas genom SISU Idrottsutbildarna ingår.
  • Motsvarande anvisningar som finns för den utbildning som anordnas av SISU Idrottsutbildarna tas fram för de utbildningar som genomförs i SF och föreningar.
Uppdaterad: 30 JAN 2013 21:26 Skribent: Jenny Larsson

IdrottOnline Förbund