Kommunikationsverktyg

Webbverktyget - med hjälp av det kan du kommunicera med alla i eller utanför förbundet eller endast utvalda i förbundet.

Arbetsrum - för t ex styrelsen, ett evenemang eller kommittén. Arbetsrummet kan vara publikt eller slutet för gruppen.

Filmer och bilder - du kan redan idag lägga in bilder som sparas i systemets eget valv. Med lite hjälp av externa webbsidor går det även att visa filmklipp på sidan.

Nyheter - nyhetsflödet kan delas av förbund, specialdistriktsförbund,  Riksidrottsförbundet, distriktsförbund och föreningar.

Nyhetsbrev - skapa och distribuera nyhetsbrev via IdrottOnline.

Mötesrum- här håller du dialogen mellan dina idrottsvänner levande, bloggar, deltar i diskussionsforum och mycket mer.

RSS - ger medlemmarna möjlighet att få information direkt dit man själv vill på internet.

Kalender på webbsidan kan varje kommitté, styrelse eller evenemangsansvarig sköta själva. Förbundet kan också ha en gemensam kalender där man kombinerar önskvärt innehåll.

Aktiviteter i kalendern - Skapa en aktivitet, välj vilka personer som ska delta och klicka för att ange aktuella personer till aktiviteten.

Anmälningsmöjligheter - till förbundsaktivitet. Lägg upp aktiviteten som anmälningsbar och låt de personer som ska delta själva anmäla sig.

Uppdaterad: 10 JUL 2012 18:32 Skribent: Ulla Persson

IdrottOnline Förbund