Välkommen till IdrottOnline Förbund

28 MAJ 2008 08:57
I november 2006 fick RF i uppdrag att bygga en gemensam, administrativ plattform för hela idrotten. Resultatet blev IdrottOnline som är helt webbaserad och inkluderar verktyg för föreningars och förbunds hemsidor samt för administration.

• Skapad: 28 MAJ 2008 08:57

Allt ägs och utvecklas av RF. Fler än 3000 föreningar är redan igång med IdrottOnline - nu är det förbundens tur. Frågorna är givetvis många och via menyn ovan hoppas vi också att ni hittar svaren. Mer information och hjälp på vägen kommer att publiceras efterhand.

IdrottOnline för förbund finns dels i en standardversion, dels en anpassad version. Väljer förbundet en anpassad version levereras den i en egen utvecklingsmiljö där även externa - av RF godkända - leverantörer ges tillträde för vidareutveckling av förbundsspecifika moduler. Likaså kan externa program kopplas på via den kopplingsstation (servicebuss) som är basen i IdrottOnline.

IdrottOnline Förbund
Riksidrottsförbundet, Box 11016