Hoppa till sidans innehåll

Swiss International 2015


Yverdon les Bains

Då sitter man på planet hem ifrån Schweiz denna gång efter haft förmånen att få vara med att döma Swiss International i Staden Yverdon les Bains. Detta var den 12:e internationella tävlingen för mig och för övrigt 9 :e landet att besöka.


Lite speciellt denna gång då det var en förberedande BE kurs mot en ackreditering ,tio  st deltagare ifrån olika länder ( totalt 15 domare)  Jag var utvald ifrån Sverige så det var med ära denna gång. Det hela började med en introduktion i en stor salong på hotellet där vi var placerade. Vi fick berätta vem vi var och vilken erfarenhet osv och eventuella mål med kurs och fortsättning som teknisk funktionär.... på engelska. .. lite ovant kanske och prata ett par minuter och jag gjorde väl inte så mkt väsen av mig där utan berättade väl bara det nödvändiga med erfarenheter för mig som spelare/ tränare domare. .. Asseccorerna fick väl inte så mkt bild av mig där direkt utan det var först när jag kom upp i stolen det lossnade ... då fick dom en annan bild då jag verkligen trivs att döma och njuta av sporten.
Jag lärde mig mycket och fick mycket bra feedback och till slut var jag en av fem utav tio som klarade att bli rekommenderad för ackreditering inom framtid så jag är mkt nöjd med min vistelse i Swiss International.
Ser mkt fram emot kommande utmaningar


Mvh Tony

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:09 Skribent: JAN ANDERSSON

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo