#nouse{ color:red; } Finalklart i Svenska Cupen P18 - Svenska Bandyförbundet

Finalklart i Svenska Cupen P18

14 OKT 2013 17:17
Sirius, Villa Lidköping, Nässjö och Sandviken har tagit sig vidare till slutspel i Svenska Cupen för P18-lag. Den gångna helgen avgjordes gruppspelet på fyra platser i Sverige.
  • Skapad: 14 OKT 2013 17:17

Hemma i Stinsen Arena imponerade Nässjö stort och tog sig vidare från gruppspelet efter segrar mot Tranås, Motala och Vetlanda.

- Vi gjorde totalt sett en väldigt bra cup. Vi har jobbat hårt med defensiven och fick till det bra, säger Nässjötränaren Kent Andersson till svenskbandy.se.

Nässjö släppte bara in 2 mål och gjorde 26 mål totalt. I gruppfinalen besegrades Vetlanda med 4-1.

- Vetlanda är alltid bra och det är en morot för oss att komma nära. Nu fick vi ihop det i cupen och det är roligt för grabbarna att se att det inte är omöjligt, menar Kent.

I slutspelet kommer Nässjö att ställas mot Sirius, Sandviken och Villa Lidköping.

- Det kommer bli stenhårda matcher helt klart. Men det triggar grabbarna att få spela jämna matcher.

Slutspel och fortsättningsspel i Svenska Cupen P18 avgörs 25-27 oktober.

Spelschema i slutspel och fortsättningsspel >>

Till hemsidan för Svenska Cupen Ungdom >>

Skribent: Erik Jonsson