#nouse{ color:red; } Finalklart i Svenska Cupen P20 - Svenska Bandyförbundet

Finalklart i Svenska Cupen P20

06 OKT 2014 14:40
Under helgen har gruppspelet i Svenska Cupen P20 avgjorts. Det står nu klart att Edsbyn, Sirius, Villa Lidköping och Vetlanda kommer att göra upp om slutsegern i Edsbyns hemmahall, Svenska Fönster Arena, 18-19 oktober.
  • Skapad: 06 OKT 2014 14:40

Edsbyns IF kvalificerade sig för finalspel på hemmaplan genom att slå ut regerande svenska mästarna i P20 och P18 - Sandvikens AIK. Efter uddamålsledning i halvtid kunde till sist de rödblå vinna med 5-1.

Även i Uppsala och Vänersborg var det dramatiskt. Sirius tog sig till final genom att vända ett 1-5-underläge efter en halvtimmes spel till seger 11-6 mot ett tappert kämpande Västerås SK, som ser starkare ut jämfört med förra säsongen.

IFK Vänersborg var nära att slå ut Villa Lidköping, men 4-1-ledning med halvtimmen kvar förvandlades till oavgjort och sedan gick Villa vidare på målskillnad.

I Nässjö visade fjolårets cupmästare Vetlanda BK styrka genom att säkert avfärda Nässjö IF och Hammarby IF.

Till resultat och tabeller >>

Till matchrapporter >>