#nouse{ color:red; } Segerglädje: Västeråstriumf i Svenska Cupen P18 - Svenska Bandyförbundet

Segerglädje: Västeråstriumf i Svenska Cupen P18

25 OKT 2015 13:18
Ett superjämnt finalspel i Svenska Cupen P18 avgjordes i Vetlanda i helgen. VSK stod som vinnare efter två segrar, en oavgjord match och en förlust.
  • Uppdaterad: 13 OKT 2016 15:25

Söndagens direktavgörande match mellan Västerås och Villa Lidköping slutade 2-2, ett resultat som innebar att VSK tog hem slutsegern i kraft av fler gjorda mål än Villa.

- Det känns helt fantastiskt. Det var ett tag sen vi var med och vann något på ungdomssidan, så det här känns jättestort för oss ledare men framförallt för killarna i laget, säger VSK tränaren Thomas Lövstedt.

Villa Lidköping tog ledningen tidigt i den avgörande matchen, men VSK vände till en 2-1-ledning i början av den andra halvleken. Med drygt en kvart kvar att spela skapade Villa rejäl nerv i matchen genom Victor Petterssons 2-2-kvittering.

- Det var väldigt spännande på slutet. Med en minut kvar hade Villa ett friläge, men vår målvakt Filip Mörkdal gjorde en tokräddning. Villa är ett väldigt bra lag, som spelar bandy i högt tempo med många skickliga spelare. Enligt mig var det de två bästa lagen i cupen som möttes i den här matchen, den här gången var det vår tur att vinna, säger Thomas.

TILL RESULTATEN I HELGENS FINAL- OCH FORTSÄTTNINGSSPEL >>

Svensk Cupen P18 2015 VSK 539px 01