#nouse{ color:red; } Starkt startfält i Svenska Cupen P20 - Svenska Bandyförbundet
Villa Lidköping är regerande mästare i Svenska Cupen P20.

Starkt startfält i Svenska Cupen P20

20 OKT 2016 15:40
I helgen gör åtta lag upp om titeln i den femte upplagan av Svenska Cupen P20.
  • Uppdaterad: 20 OKT 2016 15:58

Gruppspelet inleds under fredagseftermiddagen och spelplats är Svenska Fönster Arena, Edsbyn. De deltagande lagen är uppdelade i två grupper.

Regerande mästarlaget Villa Lidköping ställs mot Västerås, Hammarby och hemmaklubben Edsbyn i grupp A.

- Det ska bli fantastiskt kul att få mäta oss med de bästa lagen och se vart vi står inför säsongen. Edsbyn vann SM förra säsongen och är såklart bra. Västerås är alltid tuffa att möta. Hammarby vet jag inte så mycket om, men de brukar alltid vara bra, säger Mattias Fröjd, en av Villas tränare.

Förra året tog Villa Lidköping hem slutsegern sedan man vunnit mot Sandviken i finalen.

- Det är en del killar kvar som var med ifjol, men det är några som har försvunnit. Vi har ett ganska ungt 20-årslag med få sistaårsjuniorer. Vi bygger lite för kommande år, men vi ska försöka vara med och fajtas redan nu, säger Mattias.

Gruppspelet avgörs fredag 21-lördag 22 oktober medan placeringsmatcher och slutspel väntar på söndagen.

GRUPPINDELNING:

GRUPP A: Villa Lidköping BK, Edsbyns IF, Västerås SK, Hammarby IF.
GRUPP B: Vetlanda BK, Sandvikens AIK, IK Sirius, IFK Vänersborg.

TILL SPELPROGRAMMET >>

LIVERAPPORTERING