#nouse{ color:red; } Svenska Cupen P18: Sirius, Vetlanda, Villa och SAIK till finalspel - Svenska Bandyförbundet

Svenska Cupen P18: Sirius, Vetlanda, Villa och SAIK till finalspel

13 OKT 2014 11:48
Den gångna helgen avgjordes gruppspelet i Svenska Cupen P18. Det blev till slut förhandsfavoriterna som tog sig vidare till finalspel.
  • Skapad: 13 OKT 2014 11:48

Vetlanda, Villa Lidköping och Sandviken imponerade och vann säkert i sina grupper. Däremot bjöd gruppspelet i Uppsala på större dramatik. Den avgörande matchen mellan Sirius och Edsbyn slutade 3-3, vilket innebar att Sirius gick vidare på målskillnad.

Sirius anförda av talangerna Johannes Camilton och David Thorén var hela tiden i förarsätet, men i och med Edsbyns kvittering i slutet blev det rejält spännande.

Finalspelet genomförs i Rättvik 25-26 oktober, medan fortsättningsspelen arrangeras i Katrineholm, Motala och Surte.

Till resultat och tabeller >>

Till matchrapporter >>