#nouse{ color:red; } Svenska Cupen P20: Vetlandajubel i Västerås - Svenska Bandyförbundet

Svenska Cupen P20: Vetlandajubel i Västerås

19 OKT 2013 18:33
I ett spännande och extremt jämnt finalspel drog Vetlanda det längsta strået och kan titulera sig segrare i Svenska Cupen P20.
  • Skapad: 19 OKT 2013 18:33

Villa Lidköping, Vetlanda, Edsbyn och hemmalaget Tillberga gjorde upp om slutsegern i cupen som avgjordes i ABB Arena, Västerås. Finalspelet bjöd på sex väldigt jämna matcher. Vetlanda stod som slutsegrare efter lördagens vinstmatch mot Tillberga.

- Vi är fantastiska på att kämpa, säger tränaren Sergei In-Fa-Lin till vetlandabk.se direkt efter slutsignalen.

- Vi fick inte allting att stämma men tack vare att vi kämpade och att vi i den sista avgörande matchen fick med oss Daniel Johansson kunde vi vinna. Vårt försvarsspel vill jag framhålla och att vi i vissa tekniska moment var bättre.

Herrlandslagets förbundskapten Jonas Claesson följde finalspel på plats.

- Jag har sett många bra spelare och bra matcher. Samtliga matcher, utom en, slutade med uddamålssegrar. Det var häftiga matcher och det hände mycket, säger Jonas, som var imponerad av målvaktsspelet.

- Det var bra rakt igenom.

Vetlanda P20 2013 Svenska Cupen JC DJ 450px
Jonas Claesson tillsammans med Vetlandas lagkapten Daniel Johansson.
Foto: Zocke Johnsson

Se resultat och statistik på Svenska Cupens hemsida >>