SAMARBETSPARTNERS

Bygghemma

Bygghemma Sverige är en av Nordens största nätbutiker inom byggvaror, hem och trädgård. Sedan lanseringen av bygghemma.se år 2006 har bolaget snabbt vuxit till en byggvaruhandel med 12 online-butiker och 14 showrooms i Sverige.

Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av hemförbättringsprodukter på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

Chilli

Chilli är möbel- och inredningsbutiken för dig som verkligen älskar ditt hem! Här finns ett brett sortiment av såväl trendiga som klassiska kvalitetsprodukter till otroligt förmånliga priser.

Idag har vi 7 butiker runt om i landet och har funnits sedan 2002. Sedan 2011 har vi även en webbshop där du som kund kan göra din beställning över internet.

Chilli jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill vi inspirera dig som kund!

Trademax

Trademax är Nordens ledande möbel- och inredningsbutik på nätet. Sedan 2008 har vi expanderat till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard kronor och fler än 400 000 nöjda kunder. Förutom 11 fysiska butiker har vi e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Trademax startades för att vi tyckte att många möbler och inredningsprodukter i Sverige var onödigt dyra. Många företag köper in varor där flera mellanled ska ha betalt på vägen, vilket leder till höga priser som du som kund får betala i slutändan. Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder vill vi erbjuda kvalitetsmöbler till marknadens bästa priser.

Logga_City Golf Europe AB

NIFO loggo_hög

SAGO_logo_payoff

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:38 Skribent: Jan-Åke Persson