Hoppa till sidans innehåll

Distriktslag


Stockholm baskets distriktslag

Stockholm Baskets distriktslag är en verksamhet som ska fungera kompletterande till såväl klubb- som regionverksamhet. Vi vill skapa en chans för motiverade spelare att vara en del av ett större sammanhang samt ge dem en chans att spela mot andra distrikt under Distriktslagsturneringen i juni.


Intressenamälan för U16 och U18:

Distriklagsverksamheten startar upp med en uppstartshelg den 18-20 maj. Därefter kommer träningar ske på kvällstid på vardagar fram till Distriktlagsturneringen. 

>> Länk till intresseanmälan (Anmäl er snarast, dock senast 1 maj)

Mer information kommer att skickas ut i god tid inför uppstartshelgen. Kostnaden för att delta i Distriktlagsturneringen, 1-3 juni i Södertälje, är 550 kr per deltagare.


Vill du vara coach för ett distriktslag?

Vi söker dig med viss erfarenhet men framför allt en vilja att utvecklas.

Till träningarna kommer vi bjuda in olika gästtränare som vi hoppas positivt påverkar både dig som coach och de aktuella spelarna.

Är du intresserad? Skicka ett mail till info@stbdf.se och berätta om dig själv och varför just du borde vara distriktlagscoach.

Distriktslagsturneringen (DLT) 

DLT är en årligen återkommande turnering som vänder sig till distriktslag i åldrarna U16 och U18 från de 10 basketdistriktsförbund (BDF) som SBBF är indelat i. 

Varför DLT? 

DLT arrangeras efter den ordinarie spelsäsongens slut och den främsta anledningen till detta är att spelare i åldrarna U16 och U18 ska erbjudas möjlighet att få fortsatt kvalitativ träning på individuell nivå. Målsättningen är att varje distrikt ska ställa upp med 4 lag, ett kill- och tjejlag per åldersklass (U16 & U18). Stockholm ställer dock upp med DU18 och HU18 samt två lag i DU16 och två lag i HU16.

2018 spelas DLT helgen den 1-3 juni.

Uppdaterad: 28 MAR 2018 15:40


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info