Hoppa till sidans innehåll

Årets Domare


Priset går till en verksam domare inom vår verksamhet och personen som erhåller stipendiet skall i huvudsak vara verksam inom StBBF:s tävlingsverksamhet. Stipendiet skall användas till förmån för stipendiatens vidareutveckling i rollen som basketdomare.
Stipendiaten skall ha ett uppträdande som hedrar henne/honom både på och utanför basketplanen.

2018
Elias Jbari

Elias Jbari

Elias är en rättvis domare. Han dömer aktivt och har en bra känsla för när han ska blåsa för att minska skaderiskerna och hålla matcherna på en bra nivå.
Elias har förutsättningar för att bli en riktigt bra elitdomare!


2017
INAS MURAD
“Förutom att ha haft en fantastisk utveckling under säsongen har denna domare ställt upp i vått och torrt för StBDF. Domaren sprider konstant positiv energi runt sig och är omtyckt av både kollegor och spelare. Vi önskar årets domare ett stort lycka till inför nästa säsong!“
.
2016
Nesrin Panaw
2015
SBC2015-1602
ISMAIL GüL
För ett professionell och utomordentligt utmärkt arbete som domare. Ett förhållning sätt mot spelar och coacher som gör att han lyser med tryggt närvaro. En domare som är medveten om vad rollen innebär
 
2014
Poria Goniband
 
PORIA GONIBAND
"Han är en domare som alltid tar sina uppdrag på största allvar och har gjort stora framsteg i sitt dömande. Han är regelkunnig, effektiv, vänlig och har bra spelförståelse. Han är en utmärkt förebild för yngre domare. Han har under säsongen framgångsrikt genomfört sin förbundsdomarutbildning och satsar vidare som domare med ytterligare kurser."
 
2013
DAVOR GUDELJ
”Har utfört ett hängivet arbete och varit intresserad att verka som domare i samtliga åldersgrupper och divisioner inom Stockholms Basketdistriktsförbund. Har gjort stora framsteg och valt att satsa på sin domarroll i stället för att verka som coach. Kommer att bli en förbundsdomare som Svensk Basket har glädje av i många år framöver.”
 
2012
RAMUNAS JUCEVICIUS
 
2011
IPEK KARCI
Uppdaterad: 07 MAJ 2018 19:39 Skribent: Sara Dutina


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info