Hoppa till sidans innehåll

Årets Easy Basket-domare


Priset går till en verksam Easy Basket-domare och skall stimulera fortsatt utveckling inom domarskapet.
Priset är avsett till att stödja och uppmuntra förtjänstfull prestation som Easy Basket-domare. Stipendiaten skall ha ett uppträdande som hedrar henne/honom både på och utanför basketplanen.
 
2018
Lucas Mazzanti

Lukas Mazzanti

Lucas är en flitig och ambitiös domare som alltid gör sitt bästa och han strävar alltid efter att utveckla sig själv som domare. Lucas sprider glädje omkring sig och han har alltid ett trevligt bemötande.
Lucas är en ödmjuk person och han har en reflekterande inställning!


2017
JONAS YARED

“En av våra yngre domare som är ambitiös och har rätt inställning till uppdraget. han har under säsongen visat att viljan finns att lära sig. Domaren är även en förebild för andra unga domare och visar med sitt sätt vägen för andra i vår stora grupp av unga duktiga domare.”  

2016
 
2015
SBC2015-2788
PONTUS CEDRELL
"Med en erfaren och kompetent approach instruerar denna 15-åring våra allra minsta basketproffs. Matcherna är alltid konsekvent bedömda, avblåsningarna är tydliga och samarbetet är på topp. Dessutom har Pontus tagit fram en app för att utveckla och förenkla domarnas resultatadministration, detta kräver uppmärksamhet!"
 
2014
Stefan Despotovic
   
STEFAN DESPOTOVIC
"Han har på ett föredömligt sätt uppfört sitt uppdrag som EB-domare under säsongen. Han har trots sin unga ålder agerat ambitiöst, ansvarsfullt och han är även kommunikativ i sin domarroll. Vi tror att han har en mycket lovande framtid som domare." 
 
2013
ALMIN SIRBIC
"Han är en av distriktets många nya domare och en del av framtidens domarkår. Under denna säsong har han dömt cirka 150 matcher och samtidigt visat att han är ambitiös och intresserad av att ständigt lära sig mer. Sedan han började döma har han mognat väldigt mycket som person och har även börjat förstå innebörden av rollen som domare."
 
2012
ABDIAZIIS MOHAMED
 
 2011
MATS PETERSON
Uppdaterad: 10 MAJ 2018 12:46 Skribent: Sara Dutina


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info