Hoppa till sidans innehåll

Årets Easy Basket-ledare


Priset går till en person som är verksam som Easy Basket-ledare och personen som erhåller stipendiet är verksam inom distriktets föreningar. Stipendiet skall användas till förmån för stipendiatens vidareutveckling som Easy Basket-ledare.
Stipendiaten skall ha ett uppträdande som hedrar henne/honom både på och utanför basketplanen.

2018
Elsa Dahlmark, Kungsholmen BasketElsa sätter alltid barnet i centrum. Hon är lyhörd och balanserar väl mellan utveckling och trygghet. Elsa tar stort ansvar i föreningen och hon är seriös och professionell i allt hon tar sig för.
Barnen älskar Elsa och längtar alltid till nästa träning.

Elsa är ett facit för hur en Easy Basket ledare ska vara och agera!2017

EVANGELOS "VAGGE" PEPONIS, HAMMARBY BASKET

“Han driver sitt lag med entusiasm och stort engagemang. Detta smittar av sig till både vuxna och barn och hans grupp växer så det knakar till numera dubbla grupper. Han har dessutom påverkat skolan och Idrottsförvaltningen så att de har bytt ut de fasta korgarna till två höj- och sänkbara korgar, perfekt för EB-nivå. Han är en härlig och viktig kraft för sin förening Hammarby Basket och verksamheten i området. Hans grupp lockar barn i alla åldrar och basket är på riktigt nu i Sköndal!”

2016
Samir Jones
2015
 
SBC2015-4576
John Ekberg, Saltsjöbadens IF
 
"En mycket erfaren coach som efter ett par års uppehåll från sporten dragit igång en väldigt bra flickverksamhet i Saltsjöbaden där han främst driver F04 men även har två yngre döttrar som ska in i basketen. Han jobbar oerhört hårt, målinriktat och långsiktigt vilket resulterar i att gruppen har en mycket god utveckling basketmässigt men framförallt till antalet spelare som hela tiden växer. Han är även mån om att dra nytta av möjligheten bredden i sitt upptagningsområde som består av stor social spridning mellan ex. Solsidan och Fisksätra. John är ett föredöme på många sätt som ungdomsledare!"
 
2014
Annica Johansson
  
ANNICA JOHANSSON, Täby Basket
"Hon är lyhörd och hjälper föreningen i utvecklingen an dess EB-verksamhet som helhet. Hon har även 40 spelare som hon sköter om på ett föredömligt sätt, där alla känner sig välkomna och får spela på sin nivå. Gruppen är uppdelad i tre olika lag där hon engagerat föräldrar och spelare att hjälpa till som assisterande coacher och när det är matcher coachar hon coacherna."
 
2013
VIVECA LARSSON, Blackebergs Basket
"Har fått kämpa i motvind. Till en början var träningsgruppen endast 3-4 spelare, men tack vare ett brinnande engagemang och goda tränaregenskaper har gruppen vuxit till över 15 spelare. Det är alltid fullt hus på träningarna och spelarna går hem efter träningen med ett leende på läpparna! Kort sagt är hon ett föredöme för hur en EB-ledare ska vara!"
 
2012
KAROLINA LARSSON, Polisen Basket
 
Uppdaterad: 10 MAJ 2018 12:44


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info