Hoppa till sidans innehåll

Årets Eldsjäl


Priset går till en verksam person inom vår verksamhet och personen som erhåller stipendiet behöver ej vara verksam som coach/tränare/domare, utan är en eldsjäl inom sin förening alternativt inom förbundets verksamhet.

Stipendiet skall användas till förmån för stipendiatens vidareutveckling (personlig eller idrottsspecifik). Stipendiaten skall ha ett uppträdande som hedrar henne/honom både på och utanför basketplanen
 
2018
Andreas Sundberg, Hammarby Basket

Andreas Sundberg, Hammarby Basket

Andreas har varit aktiv i föreningen i 10 år som funktionär, guide och kioskansvarig. Han är en spontan person som barnen älskar. Andreas är en viktig pusselbit vid föreningens arrangemang och han är utbildad förbundsfunktionär.

Andreas är positiv och hjälpsam och gör livet lite enklare för alla tränare och spelare!

2017

JOHANNA FREDMAN, Alvik Basket

"En ovärderlig eldsjäl och ledare som har lyft Alvik Basket på flera olika plan. Hon är uppstartare av ett delaktighetsprojekt med syfte att få spelarna i sitt F02-lag att förstå hur de kan påverka sin basketmiljö. Hon förespråkar samarbete över klubbgränserna och har ett nära samarbete med Fryshusets F02. Förutom detta har hon även startat upp Blixtarna Junior, ett lag med olika funktionsvariationer. Hon är dessutom invald i Alvik Baskets styrelse och är en av de bidragande faktorerna till att föreningens värdegrund är stabil och under ständig utveckling. Johanna är en äkta eldsjäl och går hela vägen från strategi till handling. Hon är en otrolig förebild i allt hon gör.”

2016
Magnus Andersson & Gunilla Andersson
2015
LISA ARVIDSSON, Alvik Basket Blixtarna
 
 
2014
Iara Sehlstedt

IARA SEHLSTEDT, Saltsjöbanden IF
"Basketen har fått en ny kraft! Detta pris tilldelas en kvinna som brinner för basketen i distriktet och har startat flera nya lag i sin förening, samt inlett samarbeten med andra föreningar. Hon är en förebild för hur man arbetar i en förening och hon är inte rädd för att hjälpa till där det behövs, oavsett om det är i baskethallen, på arrangemang eller i styrelserummet." 
2013
JONAS MORIN, Huddinge Basket
Detta är en person som brinner för basketen! Han andas basket dygnet runt och gör ett mycket fint arbete både för barn, ungdomar och vuxna. Till honom är alla välkomna, stora som små! Han försöker alltid göra sporten bättre oavsett var han befinner sig. Åker flera mil och hämtar dem som missar buss eller tåg och kör dem överallt. Han gör allt för att alla ska få vara med oavsett vilket lag eller klubb du tillhör. En riktig eldsjäl!
 
2012
ANDERS LINDGREN, Haga Haninge
 
2011
LARS ÖHRN, Solna Vikings
 
Uppdaterad: 07 MAJ 2018 19:37


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info