Hoppa till sidans innehåll

Årets "Jag Ställer Upp"


Priset går till en person (spelare, domare, ledare, förälder) eller en förening som under säsongen har gjort en insats som visar på stor sportslighet och ett positivt beteende där man varit en god förebild inom distriktets verksamhet. Det kan vara en specifik händelse under ett visst tillfälle eller ett mera långtgående arbete under säsongen.

2018
Isabelle Rosdahl, Lidingö Basket

Isabelle Rosdahl, Lidingö Basket

Isabelle är en sportslig förebild. Hon är en outtröttlig, engagerad och positiv ledare, spelare och funktionär.
Isabelle är alltid på hugget oavsett utmaning och hon tar hand om alla oavsett ålder eller nivå. Isabelle är en förebild för både föreningens och idrottens värdegrunder och hon pratar alltid väl om basket och brinner för att sporten ska växa.
Isabelles baskethjärta är enormt stort och varmt!


2017

KUNGSHOLMEN BASKET

“Årets stipendium går till en relativ nystartad förening som arbetar aktivt med sin värdegrund. De fokuserar på att GÖRA rätt saker och inte bara skriva eller prata om vad som är rätt. Grundpelare är att behålla så många så länge som möjligt, att involvera föräldrar i verksamheten, att äldre spelare är förebilder och hjälper de yngre, samt att framgång i första hand är spelar glädje där prestation går före resultat. Föreningen tar ett socialt ansvar genom att erbjuda ungdomar och föräldrar en kurs i studieteknik - hur man får idrottandet att gå ihop med studier på bästa sätt. De anordnar även Queens Cup-turneringen, där de vill ge breddlag som i vanliga fall inte har en reell chans att tävla om medaljer, en möjlighet att få en roligare turneringsupplevelse med jämnare och fler matcher.”

2016
Vesna Stanisic
2015
SBC2015-2188
 
PETER LELKES
"Med ett stort hjärta och glädje kommer Peter till hallen och ger allt. Om det är i sekretariatet, utbildning av sekretariat eller annat spelar ingen roll. Peter är fantastiskt att jobba tillsammans. Han rockar!"
 
2014
Mats Elsnitz
  
MATS ELSNITZ, Skuru IK
"För att ha agerat i distriktet för en gemensam nolltolerans av negativa kommentarer i sociala medier. Han skickade på eget initiativ ut ett mail till samtliga ledare i F01 och uppmanade till en nolltolerans i föreningarna och lagen. Han fick mycket snabb och positiv respons både på mailet och via den nyhet som lades upp på StBDFs Facebook. Detta är ett agerande som tyder på ett stort ansvarstagande gällande värdegrundsfrågor inom basketen."
 
2013
ANDERS TILLGREN, Spånga Basket
"Han gör ett outtröttligt arbete för att hans klubb ska bli ännu bättre och lägger ner otaliga timmar i det tysta. Han har på ett osjälviskt sätt varit aktiv till att motivera barn och ungdomar i alla åldrar och lägger stor vikt kring värderingar inom klubben. Han har haft datorn i ena handen och kameran i andra handen och på så sätt dokumenterat allas insatser med sina reportage och suveräna bilder. Han är språkrör för sin förening och är högst delaktig i att sprida och utveckla värdegrundsarbetet inom distriktet."
 
2012
BENGT ANDERSSON, Täby Basket
 
 
Uppdaterad: 07 MAJ 2018 19:38 Skribent: Sara Dutina


 

JSU_180x180

 

 SISU_180x180

 

 

Postadress:
Stockholms BF
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmbasket...

Se all info