Projektstöd IF Barn och Ungdom 2020 & 2021

Projektstöd IF Barn och Ungdomsidrott är den nya stödformen som ersätter Idrottslyftet från och med 1 jan 2020.

Klicka på bilden nedan för att öppna eller ladda ned handboken för Projektstöd IF.
I handboken finns all matnyttig information om de stöd som finns och hur man går tillväga för att ansöka.

Från och med 26 aug 2020 gäller nya direktiv för området Utbildning. Ta del av dessa i handboken.

MALL för Ledarutvecklingsplan laddas ned genom denna länk.

Projektstödspaket - Ungdomsdomare

(uppdatering 14 maj 2020)
Nu finns det möjlighet för föreningar att ansöka om ett paketstöd för satsningar kopplat till att introducera ungdomar för att börja döma. Läs mer genom att klicka på denna LÄNK.

Uppdatering 7 april med nytt område - "Covid-19"

Vid ett första beslutsmöte på SBBF gällande nya området Covid-19 fastställdes ett antal villkor och förhållningssätt för kommande ansökningar.
 - Ansökningar om korgar följs upp genom dialog med förening.
 - Enbart 3x3 bollar beviljas stöd om förening önskar inhandla bollar större än storlek 5.
- Vid ansökningar där förening önskar inhandla sk bergogolv kommer hänvisning göras till RF/SISU Distrikt och det så kallade Anläggningsstöd för mindre projekt.
INFORMATION anläggningsstöd.

Uppdatering 26 augusti av området Utbildade barn- och ungdomsledare

Från starten av säsongen 2020/2021 har SBBF tagit bort administrativa insatser från förening kopplat till det stöd som går till utbildning för aktivitetsledare. Varken ansökan eller återrapportering behövs för dessa utbildningar.
En utbetalning kommer ske efter att deltagare anmält sig, deltagit och blivit godkänd för kursen. Mer information finnes i handboken.

Uppdaterad: 22 FEB 2019 13:27 Skribent: Orkan Berktan

facebook twitter-icon YouTube icon button Instagram-icon