Tabeller & resultat

Lagsporten bowling har i Sverige ett nationellt ligaspel. I Bowlingens IT-system går det att läsa nyheter om, samt se tabeller och resultat från, den unika svenska ligan.

Obesegrade lag drabbar samman i Elitserien

I herrarnas Elitserie möts obesegrade lag i helgen. IS Göta möter Team Clan och BK Joker på bortaplan. – Kul men lite nervöst med en toppmatch direkt hemma på ny oljeprofil, säger Clans Kevin Lindbladh.

Utbildning

Svenska bowlingförbundets digitala utbildningsplattform är under uppbyggnad och kommer inom kort.

Lär dig grundläggande bowlingkunskap, utveckla ditt arbete inom föreningen, bli tävlingsledare, allting online.

Från hjärnskakning till landslaget

För ett år sedan kunde Team Pergamons Adam Andersson inte ens ha en lampa tänd efter sin sjunde hjärnskakning. Till sommaren ska 26-åringen spela EM för Sverige. - Det finns sådana tillfällen när det rinner över, säger han.