Tabeller & resultat

Lagsporten bowling har i Sverige ett nationellt ligaspel. I Bowlingens IT-system går det att läsa nyheter om, samt se tabeller och resultat från, den unika svenska ligan.

Det senaste inför helgens elitseriekval

Det är spännande kvaltider och i helgen avgörs det vilka lag som ska lyckas avancera i de olika serierna. Vi har kollat extra på damernas och herrarnas elitseriekval och fått en rapport om hur kvalkänslan är i några av lagen.

Utbildning

Svenska bowlingförbundets digitala utbildningsplattform är under uppbyggnad och kommer inom kort.

Lär dig grundläggande bowlingkunskap, utveckla ditt arbete inom föreningen, bli tävlingsledare, allting online.

Från hjärnskakning till landslaget

För ett år sedan kunde Team Pergamons Adam Andersson inte ens ha en lampa tänd efter sin sjunde hjärnskakning. Till sommaren ska 26-åringen spela EM för Sverige. - Det finns sådana tillfällen när det rinner över, säger han.