Svenska Brottningsförbundet

SBF Nyheter

2021-01-22
RF kom i dag med förtydligande i de nya rekommendationerna för idrotten och hur pandemilagen påverkar föreningarna. Läs mer om vad som gäller från och med 25 januari.

2021-01-21
Under en presskonferens på morgonen, kom besked från regeringen och Folkhälsomyndigheten att barn- och ungdomar födda 2005 och tidigare får träna igen.

2021-01-19
Den yrkesmässiga idrotten är undantagen regeringens och FHM nuvarande rekommendationer som gäller till och med 24 januari. I uppdateringen av SBF:s riktlinjer under coronapandemin, finns nu förtydligande kring hur SBF definierar yrkesmässig idrott.

2021-01-19
Svenska Brottningsförbundet får medel ut Svenska Spels och Riksidrottsförbundets Rörelsefond för att fortsätta projektet Wresfit

2021-01-18
Den internationella säsongen startade i helgen och Sofia Mattsson och Alex Kessidis visade framfötterna direkt då båda bärgade guld i sina årsdebuter.

Aktuella evenemang

Hitta föreningar

BrottningsTV

Nyheter från RF/SISU