Anmälan till våra utbildningar

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Brottning Grundutbildning Borlänge

Svenska Brottningsförbundet och Domnarvets BK  bjuder in till Brottning Grund, 9 oktober 2022.

Välkommen att delta om du är frisk och utan symptom. Om du är anmäld, men inte kan delta, anmäl detta direkt till kursledaren. Vid frånvaro utan avanmälan faktureras klubben hela kursavgiften.

Målgrupp
Målgruppen för kursen är de som vill skaffa sig en grundläggande kunskap om brottning och insikt i nybörjarträning för brottare. Kursen riktar sig även till alla tränare som vill utbilda sig inom brottning.

Kontaktperson: Malin Kjebon Datum: 2022-10-09 Plats: Domnarvets BK Mer information på kurssidan

Brottning Fortsättning Eslöv

Svenska Brottningsförbundet bjuder in till tränarutbildningen
Brottning Fortsättning i Eslöv 22-23 oktober 2022

Målgrupp

För dig som har ambitionen att satsa vidare som tränare inom brottningen och/eller vill få en uppdatering och utveckla ditt tränarskap.

Förkunskapskrav

Brottning Grund, SISU:s Grundutbildning för tränare och/eller tränarerfarenhet. Hör av dig om du vill gå, och har frågor angående detta.

Kontaktperson: Conny Tärnklev Datum: 2022-10-22 - 2022-10-23 Plats: Eslöv Mer information på kurssidan

Brottning Grundutbildning Hässleholm

Svenska Brottningsförbundet och BK Velo bjuder in till Brottning Grund i Hässleholm, 22 oktober 2022

Målgrupp