Ekonomiskt stöd

Via Idrottonline - Svenska Brottningsförbundet

Ett nytt område har lagts till inom Projektstöd Förening,  ”Bibehållen verksamhet med anledningar av coronarestriktionerna”

Kategorin finns kvar under 2021 och gäller fortsättningsvis för att klubben ska kunna bibehålla så mycket verksamhet som möjligt under perioden då restriktioner som påverkar idrotten och Folkhälsomyndighetens allmänna råd för idrotten gäller. Klubbar som sökt stödet 2020, kan söka igen. Maxbelopp 10 000 kr.
De klubbar som arrangerar Treklubbsmöte, kan söka ytterligare medel, dock max 3000 kr.

Via Idrottonline - Riksidrottsförbundet Ansökan öppen 15-26 oktober 2021

Idrottsföreningar kan ansöka om kompensationsstöd för perioden  1 maj till 28 september2021.

Hur gör jag som förening?

Föreningar ansöker om kompensationsstöd inloggade i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. Ansökningsperioden är den 15-26 oktober kl 12.00.

Syftet med stödet är att ge idrottsföreningar förutsättningar att överleva samt fortsatt kunna bedriva idrottsverksamhet och evenemang. Särskilt viktigt är att värna idrottsverksamhet och evenemang som bedrivs för och till förmån för barn- och ungdomsidrotten.

För frågor om kompensationsstödet och ansökan, kontakta: This is a mailto link

Mer information finns att läsa här.

Via RF-SISU

Projektstöd till Coronaanpassad föreningsverksamhet

Föreningar kan nu söka projektstöd hos sitt RF-SISU distrikt för att för att kunna bibehålla så mycket barn- och ungdomsverksamhet som möjligt med hänsyn till coronarestriktionerna. Föreningen kan t ex söka stöd för att köpa in utrustning för att bedriva utomhusträning, genomföra annorlunda idrottsverksamheter, täcka kostnader för ändrat anläggningsbehov på grund av stängda hallar.  Mer information om detta finns på ert RF-SISU distrikts hemsida.

Uppdaterad: 27 APR 2020 09:11 Skribent: Lotta Samuelsson

Nordiska rum 150_.png