FÖR FÖRENINGEN

På grund av Coronaviruset har vi skapat anvisningar för träning och tävling i föreningar.
Ni kan läsa dem här:
Anvisningar för tävlings och träningsverksamhet.

För mer information om Corona, läs här

Att vara medlem i DSF innebär att ni blir en del av Svensk idrott och Riksidrottsförbundet.

Genom RF har ni också tillgång till RF/SISU, en organisation vars uppgift är att stötta föreningar och hjälpa till att utveckla deras verksamhet. Det finns många utbildningar att ta del av, både organisatoriska och för ledare. SISU idrottsutbildare kan t.ex. komma ut till er förening och hjälpa till med utbildningar och stöttning som behövs för just er situation. Ni får även tillgång till expertis inom många olika dansgrenar via våra olika verksamhetsområden.

I och med medlemskapet finns andra fördelar för er:

- Möjlighet till ekonomiskt stöd via LOK-stöd.

- Försäkringar

- STIM/SAMI

- Tillgång till en hemsida via Idrott Online

- Olika avtal inom idrotten med samarbetspartners tex BRA, Scandic mm.

- Tillgång till vår utbildningsverksamhet

Till det kommer även stöttningen från vårt kansli som administrerar danssporten tillsammans med ett gäng ideella krafter. Kansliet finns tillgängliga för era frågor och annat ni kan behöva hjälp med.

Ni är varmt välkomna att bli medlemmar hos oss!

För nya föreningar är det bra att läsa igenom vårt dokument Föreningens ABC:

Förbundsstyrelsen har fastställt en ny stadgemall för dansföreningar. Vi uppmanar våra föreningar att se över sina stadgar och göra eventuella ändringar/kompletteringar i enlighet med mallen. Glöm inte att ändringar av stadgar måste beslutas på ett årsmöte/extra årsmöte.

Uppdaterad: 04 FEB 2021 09:46 Skribent: DSF Kansli

sök projektstöd

Sverigekarta

Skärmavbild 2021-04-17 kl. 10.16.28.png