Hoppa till sidans innehåll

SISU- Idrottsutbildarna


Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna – utbildar och utvecklar svensk idrott 

 

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund och vi finns där när din bågskytteförening vill utbilda och utvecklas oavsett var i landet det är.

Vi möter dagligen ledare, aktiva, idrottsföräldrar och funktionärer, som på olika sätt möts och utvecklas tillsammans.

Kärnan i all vår verksamhet är synen på lärandet – att kraften, motivationen och kunskapen kommer inifrån och leder till personlig och idrottslig utveckling.

Vi består av tre delar; studieförbundet SISU Idrottsutbildarna, förlaget SISU Idrottsböcker och Bosön idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var och en för sig, driver vi på och stöder utvecklingen inom svensk idrott.

Studieförbundet och bågskytte

Vi börjar med mötet där vi går igenom just din förenings förutsättningar och behov av utbildning och utveckling. I nästa steg planerar och skräddarsyr vi tillsammans insatserna. Närheten till er utbildningskonsulent gör det enkelt att samarbeta och utbildning på hemmaplan gör det möjligt för alla att delta.

  • Kanske vill du som tränare utvecklas i din roll och lära mer om ledarskap.
  • Kanske behöver de aktiva fördjupa sig i träningslära eller mental träning.
  • Inom ramen för styrelsens uppdrag finns det fler områden och ämnen som kan utveckla och inspirera t ex offensivt styrelsearbete.
  • Varför inte utvecklas när ni planerar ett arrangemang i föreningen.

Studieförbundet är den resurs och stöd som många gånger krävs för att komma igång med ett utvecklingsarbete på hemmaplan. Ta kontakt med din lokala utbildningskonsulent redan idag. Det finns en kontaktperson i respektive SISU-distrikt för bågskytte.

Samarbete med SISU   Bra artikel av Leif Keden

På SISU:s hemsida https://www.sisuidrottsutbildarna.se/ kan ni finna fler böcker, stöd, verktyg & tips som kan användas tillsammans med SBF:s utbildningsmaterial.

https://www.sisuidrottsutbildarna.se/globalassets/sisu-idrottsutbildarna/dokument/stod-och-verktyg/deltagarmaterial_intro_utbildare.pdf 

Uppdaterad: 01 APR 2019 19:55 Skribent: PeO Gunnars

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige