Truppen till Junior-EM är klar.

10 JUL 2022 16:52
  • Uppdaterad: 11 JUL 2022 07:25

Truppen till Junior-EM i England 13–21 aug är klar.

Vi har nu tagit ut de juniorer som kommer vara med och tävla i landslaget under JEM i England.

Flera nya yngre skyttar som kommer få var med och se och lära inför framtiden. För att lyckas behövs erfarenhet och det kommer betala sig i längden, härligt att vi kan få möjligheten att jobba långsiktigt med våra juniorer.

Till EM truppen adderar vi nu

Uttagna skyttar

Kevin Hedenvang, Trelleborg, som i och med detta uppdrag gör sin landslagsdebut

Jaqueline Ringström Skogen. En ung lovande compound cadet som nu debuterar i juniorlaget, i skogen har hon redan visat vad hon kan i fältlandslaget föregående säsong.

Jacob Mosén, Trelleborg, som har stor erfarenhet av internationellt skytte.

Simon Mosén, Trelleborg, kommer göra sin landslagsdebut i compound cadet.

Freya Andersson, Sundsvall Ortviken. En ung lovande cadet som nu får chansen att känna på hetluften för första gången.

Othilia Bolin, Mjölby, gör sin debut i tavelsammanhang, hon har tidigare erfarenhet av uppdrag med fältlandslaget.

Lukas Jacobsson, Lindome, gjorde debut förra året och bygger på sin representation i landslaget även nu.

Alva Carlsson Järnvägen, ung skytt som visat att finaler är något kul och som passar henne. Alva kommer göra sin debut i landslaget med siktet på erfarenhet inför framtida satsningar.

Uttagen landslagstrupp kommer ha förberedande läger inför JEM i Lindome 21-24e Juli.

Skribent: Rikard Dylander

nyfiken