Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kommittéer


Från 2019 skall Svenska Bågskytteförbundet utveckla arbetet med kommittéer, projekt och uppdrag. Flera av de kommittéer som funnits innan 2019-04-07 kommer att omvandlas till projekt eller uppdrag, med en eller flera ansvariga och inblandade. Skälet är att allt inte visat sig lämpligt eller verkningsfullt i kommittéform. Det innebär fortsatt att fler gör litet istället för att några gör mycket, vi hjälps åt för svenskt bågskytte. Samtliga kommittéer och projekt skall fortsatt vara vara jämställda till minst 40-60. Ansvarig för en kommitté(gäller ej de som fastställs av förbundsstämman), projekt eller uppdrag är den mest lämpliga i alla lägen. Se mer här

Följande kommittéer finns sedan tidigare och kvarstår
Regelkommittén samt Regelkommittén beridet bågskytte

Sportkommittén (SK) leds av Sportchef(SC) Conny Wallon(utses av förbundsstyrelsen), medlemmar utses av SC, rapporterar till Magnus Carlsson. Till SK har Lars-Ove Pettersson knutits som marknadschef.

Nedan kommittéer( och projekt ) är nu beslutade, april 2019, medlemmar i nedan kommittéer utses av respektive ansvarig, inga givna mandatperioder, man ingår så länge man själv anser att man tillför något.

Framtidskommittén, rapporterar till Rolf Volungholen
Leif Marcusson 
Kicki Priklonsky ordf
Anders Sandström 
Mix Haxholm
Hampus Borgström
Emma Wall

Tävlingskommittén rapporterar till GS och arbetar med utveckling av vår tävlingsverksamhet, från korre till SM, leds av Bo Palm, övriga medlemmar är Lina Björklund, Christa Bäckman, Ingrid Olofsson och Håkan Johansson.

Utbildningskommittén, rapporterar till GS, utvecklar och genomför kurser och utbildningsmaterial, leds av Jan Welander.

NUM-kommittén, avvecklas och kommer fortsättningsvis drivas i projektform, bemannar ledningen på ett NUM samt är med och leder utvecklingen deltagandet och upplevelsen av NUM, leds av Kåre Nordström

Ungdomskommittén, avvecklas och kommer fortsättningsvis drivas i projektform, tar tillvara ungdomarnas synpunkter och leder utveckling för ungdomar i breddsammanhang.

Information, IT och kommunikationskommittén, avvecklas och kommer fortsättningsvis drivas i projektform för att utveckla vår interna och externa kommunikation, på hemsida och i andra forum. 

Beridet bågskytte-kommittén, ansvarar för implementeringen av beridet bågskytte som en gren i Svenska Bågskytteförbundet för att på sikt vara en gren som alla andra, leds av Ann-Sofie Wredendal

Förenings- och distriktsutvecklingskommittén, avvecklas och kommer fortsättningsvis drivas i projektform, förbereder och genomför konferenser som genomförs på såväl nationell som regional nivå.

 

 

Uppdaterad: 19 OKT 2022 20:45 Skribent: Cenneth Ålund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige