Hoppa till sidans innehåll

Inomhus-SM i Skurup

11 OKT 2021 22:10
Skurups BK tog åt sig arrangemanget för ett tredje försök och vilket försök det blev. Helt annat format än vi är vana med, skjutstilsuppdelat och matcher från 1/4
  • Skapad: 11 OKT 2021 22:10

Flera bra resultat presterades, denna gång främst på herrsidan med svenskt rekord i Instinctive av Brian Pedersen, Katrineholm, som höjde med två poäng till 560. Hög nivå var det också i compound genom Carl Henrik Gidensköld, Halmstad, samt Jonas Andersson, Trelleborg, i recurve. På damsidan märktes det nog tydligare att det var lite för kort tid sedan utomhussäsongen avslutades med lite lägre resultatnivå än vanligt. Lena Terner, Borås, gick i kvalet över det gamla svenska rekordet men hon har själv höjt det för någon vecka sedan vilket inte ännu noterats. 
Det verkar som att de flesta bågskyttarna var mycket nöjda med arrangemangets form. Med uppdelat per skjutstil och enbart match från 1/4. Visst finns de som saknar den vanliga versionen, men oavsett vad utvärderingen säger så har vi nu en ny variant att ta till för hugade arrangörer. För övrigt en bristvara vilket vår fd ordförande Bo Palm pekade på ett flertal gånger i den mikrofon han la beslag på. 
Resultaten hänvisas till ianseo.net

Tack alla från förbundsstyrelsen

Skribent: Cenneth Åhlund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige