Arrangörer av SM-tävlingar sökes

28 SEP 2022 15:15
  • Skapad: 28 SEP 2022 15:15

Årets samtliga SM är nu avverkade av mycket duktiga arrangörer runt om i landet. Stort tack till er.

Om några månader står vi inför 2023 och nya utmaningar med arrangörer, vi måste också ALLA, vara medvetna om att Vi inte kan slita på samma arrangörer år efter år. De vill ju kanske också skjuta något SM

Så här ser et ut: Inomhus är både Jun-SM och Sen.-SM klara med Norrköping och Stockholm/Bosön. Men Utomhus, Jun-SM och Sen-SM saknas det idag arrangörer till, och som ni vet, tiden går och går. Snälla, försök hitta / tipsa / sök något av dessa , exempelvi ihop med någon grannklubb, Det har gjorts och fungerat flera gånger tidigare.

När det gäller skogsskyttet så tar Mjölby Fält-SM och Arvika 3D-SM , men, det saknas arrangör till Jakt-SM.

Det är alltså TRE (3) SM som saknar arrangör för 2023, och det ska väl INTE var omöjligt om ni ute i klubbarna och distrikt hjälps åt att hitta lösningar / ansökningar.

Med hopp att NI ALLA TÄNKER TILL, och HJÄLPS ÅT ,

Tar TACKSAMT emot ev. frågor o tips, och helst ansökningar på e-post eller tfn. This is a mailto link eller 070-6320160 eller som vanligt till Cenneth Åhlund på SBF-kansliet, This is a mailto link

Kurt Lundgren

Skribent: Cenneth Åhlund