Hoppa till sidans innehåll

Konferens: Bågskytte för alla?

06 APR 2021 13:14
Hej och välkommen till en digital workshop i jämställdhet och inkludering!

I vår vision står det "Bågskytte för alla, överallt, alltid" Men är det verkligen så? Behandlar vi varandra lika och är alla verkligen välkomna i våra föreningar?
  • Uppdaterad: 06 APR 2021 13:14

Till den här workshopen har vi tagit hjälp av två experter inom området - men var lugna Sara och Musse kommer förklara allting på ett pedagogiskt sätt! Sara Wiggberg är egenföretagare som specialiserat sig inom jämställdhet och inkludering, och har jobbat tillsammans med flera andra idrottsförbund samt företag. Musse Hasselvall är styrelsemedlem i Budo-och Kampsportsförbundet. Han är även skaparen till PK-mannen, en utbildningsserie som belyser normer i vårt samhälle. Tillsammans ska de förklara och hjälpa oss framåt för att fler ska känna att Bågskytte är för alla.  

Workshopen startar kl 9.00 den 17 april. Sara kommer inleda med att förklara begrepp samt ge en övergripande bild. Musse tar sedan vid och vi går lite djupare i ett par dilemman som vi kan stöta på i vår verksamhet. Workshopen avslutas med att Sara och Musse tillsammans diskuterar ett arbete som de tillsammans gjort inom Budo-och Kampsporten. Vi kommer även ha en del gruppdiskussioner under workshopen. 

Tid: 17 april 9.00-12.00

Plats: Teams

Program: Kommer skickas ut inför workshoppen, men det kommer finnas flertalet pauser. 

Anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1470206 

Välkommen!

Skribent: Therese Lundqvist
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 


B&P Logo

 

Städa Sverige