Hoppa till sidans innehåll

Nyanställning

03 AUG 2022 08:00
Johanna Gullroos, Sundsvall, har den 1 augusti börja arbeta för Svenska Bågskytteförbundet
  • Skapad: 03 AUG 2022 08:00

Johanna som många av er redan känner, som duktig bågskytt, som föreningsordförande, som ledare för juniorlandslaget mm är sedan 1 augusti anställd som förenings- och distriktsutvecklare. Ett uppdrag hon tar över efter Susanne Lundgren, som istället tar sig an det återstartsarbete som ska genomföras. Både Johannas och Susannes roller går förstås i varandra, precis som det gör i förening och distrikt, men likväl är det två olika ekonomier som ska hållas isär, men ändå ge kraft för utvecklingen i hela vår verksamhet. 

Skälet till att vi kan göra denna ökade bemanning är det idoga arbete vi, läs främst Carina Olsson (ordförande SBF), gjort ihop med andra SF-ordföranden, som tillfört extra medel till vårt förbund, utöver de återstartsbidrag som också har stor vikt. 

Nu återstår det givetvis arbete men också att vi kan få samma tillskott för vår Elitverksamhet, där vi ännu inte nått fram. Denna finansieras som vanligt främst av våra egna intjänade medel i form av medlems-, licensavgifter mm. Vilket i och för sig kan förbättras med en bra tillväxt i vår verksamhet.

Skribent: Cenneth Åhlund
E-post: This is a mailto link

nyfiken

Postadress:
Svenska Bågskytteförbundet
Blåbärsvägen 3
155 31 Nykvarn

Kontakt:
Tel: +46708103133
E-post: This is a mailto link

 

World Archery

 

B&P Logo

 

Städa Sverige