Save the date - Juniorläger

09 AUG 2022 19:06
Utvecklingsläger på Bosön 28-30 oktober
  • Skapad: 09 AUG 2022 19:06

28-30 oktober arrangeras ett utvecklingssläger för tävlande ungdomar, ni som inte tävlat ännu har några veckor, kolla kalendern när, kvar för detta innan ni måste anmäla er.

Deltagare: Ungdomar från 13 år till och med 20 år

Ni ska vara i träning och har tävlat under 2022 och tänker fortätta med det.

Ni ska ha koll på ert material, ni ska alltså vara beredda på både hård träning och vara klara för att skjuta prick om så skulle behövas. Lägret är inte en "kick off" för att börja träna utan en utveckling på det arbete ni redan genomför.

Själva lägret kommer vara kostnadsfritt, tågresor kommer kunna sökas bidrag för. Bilresor ersätts endast för samåkningar, övriga resor får den enskilde deltagaren eller dess förening bekosta.

Alla skjutstilar välkomna
Begränsat antal platser, först till kvarn
Program ej klart, men det kommer finnas ett program
Ledare ej klart men Fk junior kommer vara på plats, föreningsledare mfl kommer användas mot ersättning