Hoppa till sidans innehåll

SBSF Info


Svenska Baseboll och Softboll Förbundet (SBSF) bildades den 25 mars 1956, och omfattar 50 föreningar slutna till åtta specialidrottsdistriktsförbund (SDF).

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet har till uppgift att främja och administrera idrotterna baseboll och softboll i Sverige på sådant sätt att den står i överensstämmelse med idrottsrörelsens verksamhetsidé, samt att företräda dessa idrotter i utlandet.

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet med specialidrottsdistriktsförbund (SDF) och medlemsföreningar skall aktivt verka för en dopingfri idrott.

 

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet är anslutet till Sveriges Riksidrottsförbund (RF), Sveriges Olympiska Kommitté  (SOK), samt till de internationella förbunden International Baseball Federation  (IBAF), International Softball Federation (ISF), Confederation of European Baseball  (CEB), och European Softball Federation (ESF).

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet har därutöver samarbete med andra internationella organisationer, däribland Major League Baseball International  (MLBI) och Little League.

 

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet är indelat i fyra specialidrottsdistriktsförbund (SDF). Dessa är Norra BSF, Mellersta BSF, Stockholms BSF och Södra BSF.

Uppdaterad: 12 DEC 2016 11:06

KONTAKTA/FÖLJ SBSF

contact-follow-mail&tel-60x60 contact-follow-facebook-60x60    

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS!

Hitta en klubb för dig! 

HITTA DIN NÄRMASTE FÖRENING!


www.swedishbirchbats.com 


MLB.com
INTERNATIONELLA OCH EUROPEISKA FÖRBUND

CONFEDERATION OF EUROPEAN BASEBALL

EUROPEAN SOFTBALL FEDERATION

LITTLE LEAGUE INTERNATIONAL


 

LITTLE LEAGUE SVERIGE

Postadress:
Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686996535, +4686996535
E-post: info@baseboll-softbo...