Support

Förbundsssupporten erbjuder användarsupport för IdrottOnline via telefon och e-post. Till oss kan ni vända er med frågor om funktionalitet, buggrapportering och önskemål om framtida utveckling.

Förbundssupportens mål är att under kontorstid svara på ärenden inom en snittid på 24 timmar på ett professionellt sätt. Följande områden omfattas av vårt tjänsteerbjudande:

• IdrottOnline Förbund (hemsida)
  • Medlemsregistret/Förbundsadministrationen
  • Min sida
  • IdrottOnline mötesplats (Beta)
  • Utbildningsmodulen
  • Idrottslyftsmodulen

Förbundssupporten når du via telefon 08-699 61 50

Telefontiderna:

Torsdag 12:00-16:00

Övrig tid
kontaktas Förbundssupporten via mail - This is a mailto link

För att kunna hjälpa er så snabt som möjligt ber vi er vara så tydliga som möjligt i er beskrivning av ärendet. Beskriv gärna även hur ni gick tillväga när problemet uppstod så underlättar det för vår felsökning. Bifoga även:

• Namnet på förbundet det gäller.
  • Eventuella felmeddelanden (kopiera hela felmeddelandet, eller bifoga det som en bild).
  • Vilken del av sidan som det rör (verktygslådan, arbetsrum, filhantering).
  • Vilket operativsystem (Windows XP, MAC, VISTA) och webbläsare (Internet Explorer, Firefox, Opera) du använder.

OBS! Tänk även på att skriva ett ämne i ämnesraden i mailet så att ditt mail inte hamnar i vårt spamfilter.

Manualer och vanliga frågor
Utöver Förbundssupporten kan du även bli behjälpt av att läsa våra manualer (under rubriken "Manualer") eller genom att söka bland "Frågor och svar", där vi samlar vanliga frågor som förbundssupporten/idrottssupporten fått.

Om du har frågor gällande LOK-stöd hänvisar vi till www.rf.se och sidan "LOK-Stöd".

Frågor om utbildning
Har du frågor kring utbildningsprogrammet för IdrottOnline Klubb kan du kontakta Jens Lindquist, SISU Idrottsutbildarna eller närmaste SISU-distrikt.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:44

IdrottOnline Förbund